Een droom kwam uit, een samenwerking met dit prachtige parfumhuis. Roja Parfums is namelijk een niche brand met heerlijke geuren. Op advies koos ik de geur Reckless en in dit artikel lees je alles over dit parfum! Kijk je mee?

ROJA PARFUMS RECKLESS REVIEW GOURMAND

ROJA PARFUMS

Roja parfums is een begrip in de parfumwereld. En dat is niet voor niets, want het is een prachtig parfumhuis met nog mooiere geuren.
Het merk is gecreëerd door Roja Dove uit het Verenigd Koninkrijk, het parfumhuis maakt parfums die rijk zijn in persoonlijkheid, geformuleerd worden met luxe ingrediënten en bekend staat om haar vakmanschap.
De geuren triggeren emoties en creëren herinneringen en wanneer je een Roja parfum hebt, dan kun je dat beschouwen als een schat.

RECKLESS

ROJA PARFUMS RECKLESS REVIEW GOURMAND

“Reckless is de geur van een vrouw die bereid is risico’s te nemen om te krijgen wat ze wil. Zorgeloos maar nooit onzorgvuldig, haar zonnige karakter zorgt ervoor dat ze haar eigen regels van genot en verwennerij creëert. De centrale noot van huidopwekkend sandelhout wordt versterkt door de speelse kruidige noot van roze peper, terwijl een levendige citrus uitbarsting van bergamot, mandarijn en sinaasappel een helder en energiek akkoord creëert dat zich nestelt op een bed van heerlijke watertandende van benzoë en vanille. Ongegeneerd speels, laat het op je huid liggen en brengt je naar waar je wilt zijn.” – Roja Dove

Noten:

Topnoten: Mandarijn, sinaasappel en bergamot
Hartnoten: Neroli (oranjebloesem), jasmijn, meiroos en geranium
Basisnoten: Vanille, muskus, kaneel, benzoine, sandelhout, roze peper, benzoëhars (styrax benzoin) en koriander.

ROJA PARFUMS RECKLESS REVIEW GOURMAND
ROJA PARFUMS RECKLESS REVIEW GOURMAND

Als gourmand en vanille liefhebber werd mij geadviseerd om de geur Reckless uit te proberen, dus here we go. Vol vertrouwen opende ik de prachtige doos waarin het parfum verpakt zat en zag de mooie flacon in de diep paarse kleur met gouden details. Het straalt voor mij al direct luxe uit! Something I love.

Wanneer ik de noten bekijk, zou ik zelf niet snel kiezen voor deze geur aangezien de topnoten al direct citrusnoten bevatten. Hier opent de geur ook mee, een frisse en (vooral) bergamot geur is wat mij meteen opvalt.
Deze frisheid zakt langzamerhand naar een meer zwoele en gourmand-achtige geur wanneer de neroli (bloemen), vanille en muskus meer opkomt. Deze noten blijven mooi rond en lang hangen waardoor ze het meest opvallen. De koriander en benzoínehars komt er voor mij niet helemaal uit en zijn vrijwel niet aanwezig op mijn huid.
De mix met geranium en meiroos maakt de geur voor mij (witte) bloemig en gourmand-achtig. Neigt meer naar de witte bloemen, maar heeft een zweem van gourmand.
De geur is absoluut vrouwelijk, zacht en verleidelijk. Een geur die voor mij dagelijks te gebruiken is in ieder seizoen. Heel erg lekker!
Ook blijft de geur urenlang goed ruiken en is de sillage ook vrij sterk, want ik krijg mega veel complimentjes!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ROJA PARFUMS RECKLESS REVIEW GOURMAND

Roja Parfums is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Natuurlijk wil je graag even ruiken wanneer je een wat hoger segment parfum aanschaft, dus ik raad je aan om naar de Bijenkorf toe te gaan!
Heb je blind vertrouwen, net zoals ik? Dan kun je hem hier direct online bestellen!

Prijs:

  • Roja Dove Reckless – Essence Parfum €295 (100ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May