Hoe vaak er aan mij gevraagd wordt welke lipstick ik draag? Heel vaak! En nu kan ik zeggen ‘Ik draag de May Cate lipstick!’ .
Want bij Pavez kun je nu de May Cate lip collectie shoppen (los of de hele set in één keer) en ze zijn puur en 100% natuurlijk! Kijk gauw verder.

PAVEZ

Pavez may cate lip collectie

Pavèz is een biologisch dat is gespecialiseerd in natuurlijke- en biologische cosmetica. Juist omdat zij niet houden van kleur- geur- en conserveringsmiddelen in producten die je op de huid gebruikt.
De producten van dit merk zijn samengesteld met natuurlijke, plantaardige-, en zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Je vindt geen enkel synthetisch ingrediënt in de producten. Alles is 100% natuurlijk

Er worden alléén maar natuurlijke hulpmiddelen gebruikt, hierdoor kan de kleur, geur en het uiterlijk iets verschillen van wat je gewend bent.
In de producten worden alleen maar de originele en zuiver plantaardige oliën gebruikt. Ook de geurcomposities zijn 100% natuurlijk en bevatten geen enkele synthetische toevoegingen.
In de producten vind je dus géén parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen, aardolieproducten en andere mogelijk giftige chemicaliën.
Meer informatie over dit merk is te vinden op de website van Pavèz. Ik vind het merk en het verhaal erachter geweldig. Meer artikels over dit merk vind je hier.

Pavez may cate lip collectie

MAY CATE LIPSTICK COLLECTIE

Oh hoe enthousiast ben ik hierover. Ik heb namelijk mijn eigen lipstick collectie van Pavez. Mijn allerfavoriete kleur plus nog 2 tinten voor degenen die toch niet helemaal into nude zijn, of als de huidtint niet helemaal past bij de nude lipstick.
Er zijn dus drie tinten lipstick gecreëerd en die zouden bij iedere huid moeten kunnen passen.
Het bijzondere aan deze collectie is dat ze echt voor 100% natuurlijk zijn, alleen maar natuurlijke ingrediënten die er ook voor zorgen dat de lippen worden verzorgd en gehydrateerd.
Hierdoor worden de lippen ook beschermd tegen onder andere kou en wind.

Pavez may cate lip collectie
Pavez may cate lip collectie

De gehele collectie bestaat uit een lipliner, drie tinten lipsticks en twee tinten lipgloss.
Onderin het artikel zie je de foto’s waar ik alle tinten draag en natuurlijk ook wat swatches op mijn arm zodat je de kleur echt goed kunt zien. Ik moet zeggen dat ik alle tinten mooi vind, ook bij mezelf. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hele collectie aan te schaffen, of alleen de losse producten.

De lipsticks van Pavez zijn ontzettend verzorgend, wanneer je het aanbrengt dan voelt het meer als een lippenbalsem. Toch zijn de lipsticks heel goed gepigmenteerd en heb je maar een laagje nodig voor de juiste tint.
De lipgloss idem dito, hoewel deze formule zorgt voor meer glans en een plumpier effect, zodat de lippen optisch worden vergroot.

LIPSTICK SWATCHES

Pavez may cate lip collectie

LIPGLOSS SWATCHES

Pavez may cate lip collectie

Hierboven zie je de swatches waar je de kleuren goed kan zien. Mooi om te weten is dat de formule langhoudend is én puur natuurlijk.
Zelf gebruik ik de lipsticks heel erg graag en voor een mooi contouring effect kun je het lippotlood er ook bij gebruiekn.
Jan, de eigenarese, heeft ook nog een prachtige tip. Mocht je last hebben van fijne lijntjes bij de lippen, dan kun je de nude lipstick als een soort concealer gebruiken.
Deze vult namelijk de fijne lijntjes wanneer je deze aanbrengt op de rand van de lippen. Vervolgens gebruik je de nude lip pencil en gebruik je de kleur Coral Pink in het midden van de lippen. Met de nude lipgloss daarbovenop creëer je een vollere en meer plumpy lip!

LIPSTICK SWATCHES

CORAL FLAIR

Pavez may cate lip collectie

SUNKISSED

NUDE

Pavez may cate lip collectie

LIPGLOSS SWATCHES

CORAL FLAIR

Pavez may cate lip collectie

NUDE

Pavez may cate lip collectie

LIP PENCIL

Pavez may cate lip collectie

En tot slot hoort er nog een mooi lip pencil bij. Hiermee zorg je namelijk voor het contouren van de lippen. Zo blijft de lipstick ook mooi binnen de lijntjes en vallen de lippen meer op!

Uiteraard is het potlood ook volledig natuurlijk. Wanneer je het potlood voor het eerst gebruikt zit er een klein bolletje op. Dit wordt veroorzaakt door het gietproces bij het creëren van het product. Dit bolletje valt er vanzelf af, of je kunt het wat bijslijpen. Just for your information!

Pavez may cate lip collectie
Pavez may cate lip collectie

Het potlood is mega romig en zacht en ook super goed gepigmenteerd. Het vult ook de fijne lijntjes in en door de nude kleur is het een fantastisch product om de lip te contouren en de fijne lijntjes in zichtbaarheid te verminderen.
Het is een iets donkerdere kleur dan de Nude lipstick, zodat het wel dat ‘liner’ effect heeft. Maar kan ook prima worden gebruikt bij de Sunkissed en Coral Flair door de huid-achtige tint.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Pavèz is natuurlijk verkrijgbaar via hun eigen webshop. Je vindt daar ook een schat aan informatie over alle producten. Kijk ook even naar de rest in de shop, want ze hebben hele fijne en mooie producten die misschien goed zullen aansluiten bij jouw verzorging!
De producten zijn allemaal los verkrijgbaar vanaf €2.95!

Prijs:

  • Volledige May Cate lip collectie €52.95
    (Drie Nude tinten lipsticks (Nude, Sunkissed en Coral Flair), een nude lipgloss en een nude lippotlood)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May