I’m not ashamed to say it. Charlotte Tilbury is echt één van mijn favoriete make-up merken, waarvan Pillow Talk ultiem favoriet is!
Ze heeft nu de nieuwe Hollywood Highlighter gelanceerd die in verschillende tinten verkrijgbaar zijn, en ja, ook de Pillow Talk variant! Kijk snel verder.

CHARLOTTE TILBURY

charlotte tilbury hollywood highlighter

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort.
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

charlotte tilbury hollywood highlighter

HOLLYWOOD HIGHLIGHTER

De officiële en volledige naam luidt Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter en heeft de ‘light flex’ technologie. Dit houdt in dat het zorgt voor stralende en gedefinieerde gelaatstrekken. Het combineert het rijke pigment van de poeder met de huidglanzende satijnen textuur van een vloeibare highlighter en creëert een multidimensionale glow die het licht vanuit elke hoek opvangt.
De poeder geeft een soft-focus effect, dit houdt in dat de huid wordt ‘geblurd’ en alle oneffenheden uiterlijk worden verminderd. De poeder is daarnaast lichtgewicht en hydrateert de huid door de toegevoegde squalaan. Hierdoor wordt het nooit vlekkerig, cakey of droog!

GILDED GLOW

charlotte tilbury hollywood highlighter

PILLOW TALK

charlotte tilbury hollywood highlighter
charlotte tilbury hollywood highlighter

Zoals je ziet heb ik de tinten Gilded Glow en Pillow Talk (second is my fave, maar de Gilded Glow is ook echt fantastish!).
De poeder is echt mega gepigmenteerd maar geeft absoluut geen ‘glitter’ effect op de huid. Het geeft echt dat shimmer en glowy effect dat je graag wil. De Pillow Talk variant heeft een iets koudere toon waardoor het in principe altijd goed te gebruiken is. De Gilded Glow is warmer en daardoor, voor mij, perfect voor in de zomer.
Tot nu toe is dit wel een hoogtepuntje van Charlotte Tilbury, ik vind ze echt prachtig en gebruik ze ook bijna wel iedere dag.

GILDED GLOW

charlotte tilbury hollywood highlighter gilded glaze

PILLOW TALK

charlotte tilbury hollywood highlighter pillow talk

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Happy shopping babes!

Prijs:

  • CT | Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter €44 per stuk

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May