Jawel, Max Factor is uitgekomen met een prachtig huidverzorgingsproduct. Namelijk het Miracle Serum, waarom die naam? Dat kun je in dit artikel allemaal lezen en natuurlijk ook mijn eigen ervaring!

MAX FACTOR

Max Factor miracle serum

Ik begin zoals altijd even kort met wat informatie over het merk. Max Factor is natuurlijk alom bekend en ken je natuurlijk al. Maar wist je dat het merk is gecreëerd door een Pools-Amerikaanse meneer die van oorsprong pruiken maakte? Vast niet.
Zijn carrière begon eigenlijk toen hij naar Amerika verhuisde en ging werken voor acteurs in Hollywood. Tegenwoordig is het merk een vast gegeven in de beauty wereld en kent eigenlijk iedereen over de hele wereld het wel. Je vindt het merk namelijk in vrijwel iedere drogisterij.

Max Factor miracle serum

HET MIRACLE SERUM

Officieel is de naam het Miracle Pure Skin-Illuminating Serum en belooft revitalisering van de doffe en droge huid. Het wordt ook wel omschreven als een glow-boosting elixer omdat het de huid hydrateert en verlicht wanneer het aangebracht wordt.
Het bevat lichtreflecterende waardoor het optisch zorg voor een instant stralende glow. Het bevat natuurlijk de mooie huidverzorgende ingrediënten vitamine C en hyaluronzuur waar de huid steviger en egaler van wordt wanneer je het serum dagelijks gebruikt.

Max Factor miracle serum
Max Factor miracle serum

Het serum heeft echt een fantastische textuur, namelijk lekker glad en met bolletjes. Deze bolletjes verdwijnen wanneer je het aanbrengt op de huid en in de huid masseert. Ik vermoed dat de Vitamine C in de bolletjes zit, maar ik kan het mis hebben. De geur is ook heerlijk, en ik ben een geurenmens dus ik ben tevreden. Een heerlijk frisse en schone geur met een lichte citrus noot.
Het serum werkt ook goed onder make-up omdat het vrij snel in de huid trekt, dus lekker aanbrengen vóór je dagcrème en je hebt de hele dag een glowy en gehydrateerde huid.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Max Factor miracle serum

Max Factor is echt in iedere drogisterij verkrijgbaar. Maar als je liever online wil shoppen dan kun je terecht bij onder andere Kruidvat, Notino en heel veel andere webshops.

Prijs:

  • Max Factor Miracle Pure Skin-Illuminating Serum €23.99

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May