Langzamerhand begint het zonnetje weer te schijnen en komt de zomer steeds dichterbij. De topjes en rokjes mogen weer uit de kast gehaald worden en we gaan massaal weer ontharen en smeren. Het fijnst is natuurlijk als je je niet iedere dag hoeft te scheren. En daarvoor ga je naar Waxsalon de Veluwe!

WAXSALON DE VELUWE

Waxsalon de Veluwe staat voor een duurzame en aangename wax ervaring. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in de Brazilian- en de Manzilian wax methode, dit is ideaal voor de intieme delen zoals de schaamstreek en wordt aangeboden aan vrouwen én mannen.
De Brazilian wax staat bekend om haar duurzaamheid, de haartjes blijven namelijk wekenlang weg en de bultjes, stoppeltjes of ingegroeide haren zijn ook verleden tijd. Want wanneer ze terug groeien zijn ze dunner en zachter dan voorheen.
Uiteraard kun je ook kiezen voor het waxen van de volgende delen: Gezicht, oksels, armen, benen, rug en de bikinilijn.

WAAROM WAXEN?

Waxen heeft een hoop voordelen ten opzichte van andere ontharingstechnieken. Zelf vind ik het waxen ook de meest fijne én praktische oplossing. De haartjes blijven namelijk veel langer weg, bij mij komen de eerste mini haartjes pas weer na 4 a 6 weken terug. En hoe vaker je dit doet, hoe langer de haartjes wegblijven.
De haartjes worden met wortel en al verwijderd, dit betekent dat er veel minder kans is op ingegroeide haren en dat je geen stoppels meer hebt! Zelf heb ik veel last van ingegroeide haartjes als ik mijzelf scheer en wanneer ik wax dan heb ik hier totaal geen last meer van.
Tot slot geeft waxen minder huidirritatie. De huid wordt minder beschadigd doordat de haartjes er met wortel en al uitgaan, hierdoor blijft de huid zachter én nog een groot voordeel is dat het niet meer jeukt!

WAXSALON DE VELUWE

waxsalon de veluwe

In Waxsalon de Veluwe draait het vooral om persoonlijke aandacht, warmte en het opbouwen van een vertrouwensband met de klanten.

waxsalon de veluwe

Claudia luistert graag naar wat haar klanten willen en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer zodat jij als klant je goed op je gemak en veilig voelt.
De salon ligt op een gunstige locatie en er is gratis parkeren, voor een professionele waxbehandeling moet je dus absoluut zijn bij Waxsalon de Veluwe.

TIPS VOOR HET WAXEN

Het is belangrijk om enkele richtlijnen te volgen voor het beste resultaat als je je laat waxen. Hieronder zal ik deze aangeven zodat jij helemaal voorbereid naar de waxsalon kunt gaan:

  1. De haartjes moeten gegroeid zijn voordat je gaat harsen, denk aan een lengte van 3-5mm. Dus eventjes niet scheren of ontharen voor je afspraak!
  2. Scrub de gedeelten die je wil laten harsen, maar doe dit wel een aantal dagen van tevoren. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijdert en kan de hars zich beter hechten aan de haartjes.
  3. Na de behandeling moet je 24-28 uur uit de zon blijven. De huid is namelijk nog erg gevoelig en door de zon/zonnebank kan er irritatie of verbranding van de huid optreden.
  4. Denk aan comfortabele kleding wanneer je de behandeling ondergaat. Het is het best om losse kleding te dragen zodat er geen wrijving wordt veroorzaakt op de huid na het waxen.
  5. Zwembaden en sauna’s worden ook afgeraden na de behandeling, het beste is om 24 uur te wachten om kans op infecties te voorkomen.
  6. Plan jouw waxbehandeling consequent in, ongeveer iedere 4-6 weken. Hierdoor zorg je ervoor dat de haartjes minder snel terugkomen én dat de behandeling steeds prettiger en minder pijnlijk wordt.
  7. Gebruik na het harsen een verzorgende en hydraterende crème of olie om de huid te kalmeren en te voeden.

CONTACT EN AFSPRAAK MAKEN

waxsalon de veluwe

Voor een afspraak of voor vrijblijvende informatie kun je contact opnemen met Claudia. Zij informeert je graag over alles omtrent de wax behandelingen.
Meer informatie over Brazilian Wax Zwolle en Harderwijk vind je natuurlijk op de website, maar je kunt ook bellen (0623230562) of mailen naar info@waxsalondeveluwe.com.

May