Mijn favoriete lijn van Kneipp was de Goodnight lijn, want ik hou van zachte en ontspannende geuren. Maar nu is er de Kneipp Body & Mind Balance lijn en die heeft toch mijn favoriet overtroffen. Kijk gauw verder waarom.

KNEIPP

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Wil je liever meteen door naar de review? Scroll dan even verder!

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.
Eerdere artikels over Kneipp vind je hier.

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

Deze prachtige nieuwe lijn van Kneipp is speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij herstel van innerlijke harmonie. Terwijl de aroma’s van irisextract en vetiverolie je geest in balans brengen, werken panthenol en vitamine E samen om je huid te voeden, te hydrateren en te beschermen.
Ik was al enthousiast toen ik hoorde over deze lijn, maar toen ik het probeerde was ik eigenlijk heel positief verrast. De geur is namelijk echt zalig en er zijn natuurlijk verschillende producten in de lijn te vinden. Die vind je hieronder.

DOUCHEGEL

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

Veel aan je hoofd of een gebrek aan energie? Laat de mix van irisextract en vetiverolie je innerlijke balans herstellen. Deze etherische oliën werken kalmerend wanneer je opgejaagd bent en verkwikkend bij weinig energie. De doucheverzorging met subtiele bloemengeur verrijkt je huid terwijl je geniet van aromatherapie. Onze ph-huidneutrale formule respecteert je huidbarrière .

DOUCHE FOAM

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

Ik ben gek van douche foams, ze zijn heerlijk zacht en voelen als wolkjes aan op de huid.

Of je nu worstelt met een opgejaagd gevoel of juist kampt met verminderde energie, de Body & Mind balance verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om  te ondersteunen bij herstel van jouw innerlijke harmonie. Het omarmt je met de rustgevende kracht van irisextract en vetiverolie, terwijl de verfijnde bloemige geur je terugbrengt naar een staat van evenwicht. Deze douche foam bied je een hydraterende wolk van schuim voor een heerlijk ontspannend spa-moment. Ervaar de tedere omarming op je huid en geniet van de revitaliserende impact op zowel je lichaam als geest.
Ook geschikt voor het scheren van het lichaam tijdens het douchen.

BADOLIE

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

Sinds een jaar heb ik een bad en ik ga echt in bad voor mijn ontspanning en een momentje me-time. Daarvoor is deze olie natuurlijk perfect.
Vind jouw ideale balans en ultieme ontspanning met Kneipp Body & Mind Balance badolie. Of je nu verlangt naar rust na een hectische dag of juist een energieboost nodig hebt, deze badolie met irisextract en vetiverolie past zich aan jouw behoeften aan.

Laat de zachte, harmonieuze bloemengeur je omringen terwijl je geniet van een ontspannen badmoment.

BODYLOTION

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

Terwijl de aroma’s van irisextract en vetiverolie je geest in balans brengen, werken panthenol en vitamine E samen om je huid te voeden, te hydrateren en te beschermen.
Deze body lotion biedt een balancerend huideffect door goede hydratatie en de fijne bloemige geur zorgt voor een verwenmoment. Je huidbarrière en pH-waarde worden beschermd en in evenwicht gehouden, waardoor je droge en gestreste huid een nieuwe vitaliteit krijgt. Breng jouw dagelijkse lichaamsverzorging naar een hoger niveau met deze body lotion en ontdek het balancerende effect. Hiermee geef je je droge huid de liefdevolle aandacht die het verdient. Bovendien is de lotion snel intrekkend en niet plakkerig.

BODY CRÈME

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

Deze Skin Balancing body crème brengt voeding voor je huid en de fijne geur heeft een harmoniserend effect. Laat je verleiden door de kracht van irisextract en vetiverolie terwijl panthenol en vitamine E diep doordringen en je huid intensief hydrateren en voeden. Je huid wordt beschermd en de pH-waarde wordt in evenwicht gehouden. Masseer deze body crème dagelijks in voor een zijdezachte huid zonder plakkerig gevoel

VERKRIJGBAARHEID

KNEIPP BODY & MIND BALANCE LIJN

De Kneipp producten zijn te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May