Gezichtsmaskers. Eén van mijn favo beautyproducten! En zeker die van Dr van der Hoog.
Ik ben van mening dat maskers een heleboel positieve effecten hebben op je huid, zelf maak ik dus regelmatig gebruik van gezichtsmaskers.

DR van der Hoog

Eén van mijn favoriete merk qua maskers is Dr. van der Hoog. Dit merk is ontwikkeld door meneer PH van der Hoog en hij was dermatoloog van beroep. Zijn vrouw leed aan ernstige huidproblemen en uit liefde voor haar ging hij op zoek naar een oplossing. Overal waar hij kwam bestudeerde hij de inheemse geneesmethoden. Zo deed hij een kennis op van speciale kruiden, oliën en plantenextracten die overal waar hij kwam door de bevolking werd gebruikt. Hij begint zich te richten op cosmetica en in 1935 begint hij een eigen schoonheidsbedrijf waarin hij de kennis die hij heeft opgedaan stopt.
De producten van Dr. van der Hoog zijn dus allemaal op natuurlijke basis en mensen met huidproblemen hebben vaak geen allergiën of reacties op de huid door de producten van Dr. van der Hoog.

 

Zelf vind ik de producten van dit merk erg fijn. Zeker omdat ook ik bekend ben met huidproblemen.
Wat ik vooral vaak gebruik zijn de maskertjes. Deze zijn verkrijgbaar in kleine zakjes, die je een aantal keer kunt gebruiken tot grotere tubes die vaker gebruikt kunnen worden.
De maskertjes ruiken vaak erg lekker en er is een groot aanbod beschikbaar. Voor ieder huidtype en voor iedere voorkeur is een masker te krijgen.

Om de lancering van de website te vieren ga ik één van mijn favoriete producten ever weggeven aan jullie 🙂
Trouwens, ik zeg wel één maar ik geef maar liefst 4 stuks weg!
Namelijk;

– ‘Passionate Pearl‘ porienverfijnend en matterend (10ml)
– ‘Goodbye Wrinkles‘ egaliserend en beschermend  (10 ml)
‘Lovely Lily‘ stimuleert het natuurlijke bruiningsproces (10 ml)
– ‘Magical Mud‘ reinigend en ontspannend (75 ml)

Meedoen is simpel. May Cate op facebook (dit is verplicht om kans te maken) en vul onderstaand formulier in voor je gegevens. De actie loopt tot zondag 5 april.

De winnares wordt bekend gemaakt op de Facebook van MayBeautyBlog en op de website.
Succes ladies!

May