Al jaren ben ik groot fan van de action. Ik merk de laatste tijd op dat de action steeds hipper wordt en ook steeds leukere spullen verkoopt. En eigenlijk is de action de beste budget winkel die ik ken. Ik vind er alles: accessoires, klus spulletjes, knutselspulletjes, kantoor artikelen en sokken. Het enige wat ik niet bij de action koop is make-up. Dat vind ik toch net niks.

Eigenlijk koop ik voor mijn huis zo een beetje alles bij de action. Mijn huis is echt een action walhalla.

Action accessoire hemel

Een kleine impressie van mijn woonkamer. Mijn voorkeur gaat zoals je kunt zien uit naar wit, grijs en zilver. Lekker rustig en lekker fris.

Ook voor je beautyproducten zijn er superhandige en mooie spullen te koop. Bakjes, kwastenhouders, opbergdoosjes etc.

Action accessoire hemel

Action accessoire hemel

Deze make-up doos heb ik vandaag gekocht voor volgens mij 5 euro. Ik heb er mijn favo lipsticks in geordend. Het ‘parfumflesje’ vind ik GEWELDIG! Ik heb er een op mijn tafel staan met water erin en de bovenstaande is met gekleurd water gevuld. Dit heb ik gedaan door water in een glas te doen, een stuk roze crepepapier in het water dompelen en voila. Roze water. Ook het glas waar mijn kwasten instaan komt bij, ofcourse, de action vandaan.

Action

Ook de pot van deze kwasten gekocht.

Action opbergdoos

In mijn ‘make-up’ ladekastje is het altijd een rommel. Deze kleine mandjes heb ik in mijn laatjes gedaan om wat orde aan te brengen in mijn laatjes.

Hoe je het ook went of keert. Of je het goedkope troep noemt of dat je fan bent van de action. Leuke spullen hebben ze. Punt!

May