Om de lancering van mijn website te vieren heb ik de laatste 3 weken leuke winacties georganiseerd. Deze winactie heeft iets maken met brows.

BROWS WINACTIE

Inmiddels zijn we bij de laatste winactie van de lancering gekomen.
Uiteraard komen er in de toekomst wel weer  meer winacties. Maar dit is de laatste winactie van de viering van mijn lancering van May Beauty Blog!

IMG_2905.JPG

Ik heb een heel leuk product uitgekozen om weg te geven. Namelijk een wenkbrauwen pallette van Essence.

Superhandig om te oefenen met het ‘on fleek’ maken van je brows.
Zelf deed ik het vaak met een wenkbrauwpotlood. Eigenlijk doe ik dat nog steeds omdat ik dit zelf makkelijker vind.
Wél heb ik de pallette zelf ook in bezit en gebruik ik het regelmatig. Het vergt wel iets meer oefening en kunde maar het maakt je wenkbrauwen wel strakker en minder hard.

Hieronder een foto van mijn wenkbrauwen, made by dit pallette!

IMG_2824.JPG

Een voordeel van dit pallette is dat alle kleuren aanwezig zijn. Namelijk de ‘Love Blondes‘ voor dames met een lichte haarkleur, de ‘Love em all‘ voor blondies én brunettes. Deze kleur is voor de blondines een wat hardere kleur en voor de brunettes een zachtere kleur voor de wenkbrauwen.
De ‘Love Brunettes’ is de donkere kleur voor de dames met donker haar.
Tot slot zit ‘Lift me up’ in de pallette. Dit is een highlighter voor het aanzetten van de brow. Deze poeder gebruik je onder de boog van je wenkbrauw om een liftend effect te creëren.
De pigmentatie van de poeders is prima.

IMG_2909.JPGIn het pallette zit ook een lief klein pincetje om je wenkbrauwen mee te epileren, een wenkbrauw kwastje om de strakke lijnen te zetten en een applicator om de ‘Lift’ aan te brengen onder de arcade van je wenkbrauw! Love it.
Het enige nadeel is dat het pincet totáál niet werkt. Om het niet weg te gooien gebruik je het maar om het uiteinde van een plakband te zoeken ofzo want het is nutteloos. Hij pakt alleen de hele dikke haren, vaak nog niet eens.
De applicator is leuk en werkt prima maar ik gebruik liever mijn eigen kwasten en applicator, deze werken een stuk fijner dan een kleine applicator. Maar voor onderweg is het wel makkelijk.
Daarnaast is het ook supercute om te zien, een printje en een spiegeltje.

IMG_2907.JPG

Ik ben een fan, ook al ben ik geen pro. Wenkbrauwen perfect krijgen blijft een ellende. Maar zoals ik ooit eens van een lieve vriendin heb gehoord; “Brows are sisters, not twins” dit geeft werkelijk waar een hoop rust in je leven! 🙂
Ps. een fijne tutorial om je brows perfect te maken:
IMG_2852.JPG

Om kans te maken op dit leuke pallette moet je het volgende doen:

– Like de Facebook pagina van May Cate
– Like deze foto op Facebook
– Laat een comment achter onder dit bericht dat je hebt meegedaan aan de actie!

Mag maar niet verplicht om kans te maken:
– Volg May Cate op Instagram
– Volg May Beauty Blog op Bloglovin
– Volg May Cate op Twitter
De actie duurt tot dinsdag 21 april! Die avond zal ik de winnares bekend maken.
Dames, succes en ik wens jullie een heerlijke en fijne zonnige woensdag toe!

May