Al enige tijd volg ik de instagram van Gypsylovinlight en ik ben fan…
Heel erg fan… Wauw wat een PRACHTIGE sieraden, flashtattoos, bruine handen en voeten en kleding. 

CREATIEVE DUPE

Mag ik zelfs een beetje jaloers worden?? Die handen, die nagellak en die bronze kleur!!! Ik troost mijzelf met het feit dat dat komt omdat ik niet in Australië woon.

Anyways, gisteren trof ik deze foto aan op hun instagram:

 Die nagellak kleur! Ik moest.die.ook.hebben. Googlen dus. Oh nee, ik ben deze maand blut. Dan maar mijn nagellak stash ondersteboven keren. En ik kreeg een idee!

Sorry voor de poor quality van de flesjes maar zo ziet mijn stash er gewoon uit… Ik knoei nogal. Maar deze kleuren heb ik gemengd. Eerst één laagje van de witte kleur en daarna de Cookies & Cream van essence die ik ooit voor een euro kocht in een bak bij de Kruidvat.

En guess what, it worked! Ik heb een dupe gevonden!


Op de foto is het niet heel goed te zien maar de Cookies & Cream heeft een soort parelmoer/nudeachtige kleur. En om het plaatje compleet te maken heb ik mijn big ass ring tevoorschijn getoverd! Tadaaaaa! Ik hoef dus helemaal niet altijd maar te kopen. Spullen die ik al heb zijn soms goed genoeg. Dus kostte dit mij 0 euro. Ik ben trots op mijzelf!

May