Het is niet echt een geheim. Mijn favo cosmetica merk is Estee Lauder. In dit artikel vind je heel veel fijne gezichtsproducten.

Ik reinig mijn gezicht met de gehele lijn van Estee en ik vind het heerlijk! 

Fijne gezichtsproducten

Hieronder kort wat informatie over de producten in de volgorde waarin ik het aanbreng.
Perfectly Clean multi-action Cleansing Gelèe/Refiner €23,95.
Deze gezichtsreiniger vind ik heel prettig doordat het exfoliërend werkt. In de gel zitten kleine korreltjes die je huid licht exfoliëren zodat de dode huidcellen worden verwijderd. Daarnaast verwijdert het mijn make-up perfect en ruikt het heel fijn. Het ruikt luxe en schoon. De gel schuimt niet echt wat ik wel jammer vind. Ik houd van schuimende gezichtsreinigers.


Multi-action Creme Cleanser/Moisture Mask €25,20.
Oké dit vind ik TOP! Dit is een soort reinigsmelk die tevens je make-up verwijdert maar je kunt het OOK gebruiken als een masker.
Ik gebruik de producten overigens altijd onder de douche, dus na het gebruiken van de gel, breng ik deze lotion over mijn gezicht aan en laat ik het 5 minuten intrekken. Het ruikt net zo fijn als de gel en na gebruik voelt mijn gezicht lekker zacht aan.


Multi-action Toning Lotion/Refiner €26,95.
Deze ’tonic’ gebruik ik als ik onder de douche vandaan kom. Met een watje breng ik dit aan op mijn gezicht en haalt al het laatste vuil van je gezicht. De Tonic heeft dezelfde geur als de voorgaande producten en droogt mijn huid niet uit.

Idealist – Pore Minimizing Skin Refinisher €49,10.
Dit is het duurste product uit de lijn. De serum. Overigens zijn serums altijd duur maar zijn ze zo geconcentreerd dat je er maar heel weinig van hoeft te gebruiken en er dus heel lang mee doet.
Ik doe er inmiddels al 4 maanden mee.
De serum is een lichte crème die makkelijk uitsmeert (daardoor hoef je ook maar een heel klein drupje te gebruiken). Het belooft de poriën kleiner te maken en de huid daardoor egaler.
Op zich werkt de serum goed. Ik kan niet echt zeggen of de poriën echt heel veel kleiner worden maar mijn huid wordt wél egaler en voelt heel zacht aan.


Hydrationist – Maximum Moisture Cream €46,95.
Dit is een moisterizer die echt super werkt! Ik gebruik hem niet iedere dag maar alleen als ik last heb van een wat drogere huid. Ik breng hem dan aan vóór mijn dagcrème en de droge huid is inderdaad weg. Soms meng ik het met mijn foundation wat weer zorgt voor een mooi minder dekkend effect. Ook deze crème is licht en smeert makkelijk waardoor je dus niet veel nodig hebt.


Daywear – Advanced Multi-Protection nti-Oxidant Crème SPF 15 €53,90.
De dagcrème die als laatste wordt gebruikt. Deze crème is wat dikker van textuur maar trekt heel snel in. Wanneer ik mijn kleren aan heb getrokken kan ik mijn make-up aanbrengen op een niet vette huid.
Wat erg fijn is is dat de crème een zonnefactor van 15 bevat. Safety for all. De anti-oxidant zorgt voor een soepele huid en zorgt voor vermindering/tegengaan van rimpels.

IMG_5066.JPG

Welke gezichtsreinigers gebruik jij?
Disclaimer

May