Break a nail ? Ik heb echt de meest beschadigde nagels in de wereld gehad. En nee, dit is echt niet overdreven. Ik was de horror van nagelstylistes…. De reden hiervoor is dat ik jarenlang acrylnagels heb gehad, vriendinnen heb laten oefenen met acryl en uiteindelijk zelf heb zitten oefenen met gellak.
Toen ik mijn eigen natuurlijke nagels zag, schrok ik best wel. Het werd tijd om ze even met rust te laten.Β 

BREAK A NAIL

Net op dat moment kreeg ik van Mollon Pro een setje om beschadigde nagels te repareren. THANK GOD! Nu maar hopen dat het ook iets uithaalt.

Het setje bestaat uit twee lakken. Namelijk de basecoat en de topcoat.
Het setje wordt geleverd in een doosje inclusief een uitgebreide beschrijving van het product en hoe je het product moet gebruiken.
Ik vind dat vaak wel erg handig want hierdoor weet je ook precies wat je op je nagels doet en hoe je dit moet doen zodat het ook het optimale resultaat geeft.

Het is de bedoeling dat deze set een week lang (7 dagen) wordt gebruikt op de goede manier. Ik ben benieuwd!!!

De basecoat breng je uiteraard als eerste op. Dit zorgt voor een beschermlaagje voor je eigen nagel en door de toegevoegde vitaminen en mineralen voedt het je eigen nagel. De basecoat droogt aardig snel op waardoor je niet hoeft te wachten om met de volgende laag verder te gaan. Ps. De basecoat breng je maar 1 keer op gedurende de hele week.

De tweede stap is de topcoat. Deze zorgt voor een mooie glans en verstevigt de nagel. Ook deze droogt redelijk snel op. Na een minuut of 3 zijn mijn nagels droog.
Belangrijk is dat de topcoat iedere dag wordt aangebracht. Gewoon over de eerdere laag. Ik heb de topcoat dan ook in mijn tas zitten zodat ik dit niet vergeet.

Ik moet zeggen dat ik echt zulke vreselijke beschadigde nagels heb dat ze gedurende de ‘behandeling’ vaak zijn gescheurd. Ze waren zo dun. Dus de afgelopen weken heb ik HEEL veel gevijld en HEEL veel gelakt. Maar nu, 2 maanden later is er duidelijk verschil te zien. Het resultaat was al eerder zichtbaar maar nu zijn mijn nagels ook Γ©cht sterk en scheuren ze niet meer om de haverklap in. Break a nail

Ik begon met vreselijke nagels en nu zijn mijn nagels alweer vrij lang zonder dat ze ingescheurd zijn! Ik zorg ook wel dat ik altijd een vijl bij me heb voor het geval dat er een scheurtje ontstaat.
Ook zijn mijn nagelriemen bijgetrokken en heb ik weer een schoon nagelbed.
Deze set van Mollon Pro blijft zeker in mijn kastje staan, iedere maand behandel ik mijn nagels een weekje zodat ze sterk en gevoed blijven.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.
Disclaimer

May