Ik ben één van de meest langzame mensen op aarde denk ik.. Ik heb namelijk pas sinds kort Lush ontdekt. Ongeveer een paar maanden geleden. En ik was FAN! Obviously, ik ken niemand die niet van Lush houdt. Vandaag behandel ik de verse gezichtsmaskers! Lees je gezellig mee? 

Lush

Lush heeft een aardig assortiment met HEERLIJKE producten. En het zijn allemaal producten gemaakt met verse ingrediënten. Oké we love this. Ik koos om de maskers te bestellen via de webshop Lush.nl
Ik heb een vreemde huid, gecombineerd en soms geplaagd door pukkeltjes. Ik heb dus gekozen voor ‘Cosmetic Warrior’ en ‘Catastrophe Cosmetic’.

Cosmetic Warrior €11,65.
“Geplaagd door puistjes? Dit vriendelijke masker pakt ze keihard aan met een antibacteriële mix van verse knoflook, tea tree, reinigende porceleinklei en helende honing. Dat zal die kleine etters leren! “
Ja, de knoflook ruik je BEHOORLIJK. Verwacht dus niet dat je een heel fijn ruikend vers gezichtsmaskertje hebt gekocht. Want het stinkt gewoon.

 Ik breng het masker aan met een masker kwast. Ik ben namelijk panisch voor knoflook ruikende vingers bah.
Het masker droogt snel op en ziet er jakkie uit op je gezicht. Maar bij het verwijderen van het masker voelt mijn huid wel echt heerlijk zacht aan. De pukkeltjes zijn niet meteen weg maar ik geloof wel dat de toegevoegde ingrediënten zorgen voor het verminderen en voorkomen van de pukkeltjes.


Castastrophe Cosmetic €11,65.
“Ligt een ramp op de loer? Dit masker is een echte crisismanager. Bosbessen zijn rijke antioxidanten en in combinatie met helende kamille en zacht reinigende kalamijnpoeder kalmeren ze je huid. Houdt je velletje rustig en tevreden”.
Dit masker ruikt veel lekkerder dan het vorige masker. Het ruikt naar de bosbessen en deze zie je ook duidelijk geprakt in de substantie. Het ziet er een beetje gek uit als je dit op je gezicht doet omdat er dan stukken bosbessen aan je wang hangen…
Ik vind dit masker fijner dan het knoflook masker, simpelweg vanwege de geur. Maar geeft hetzelfde resultaat.
Een lekker zacht gezicht! I love it!
Let op: de verse gezichtsmaskers moeten wel in de koelkast worden bewaard zodat ze niet bederven.
Leuk detail: de producten zijn Vegan! Dit betekent zéér diervriendelijk, niet op dieren getest en helemaal geschikt voor de vega’s en vegans.

May