De nieuwe Deautybox is binnen! Ik was heel benieuwd wat de editie van mei mij had te bieden. Lees je mee?Deautybox mei

De vorige Deautybox was voor mij zeer naar wens. Zoals ik al had verteld geeft Deautybox jou producten die speciaal voor jou zijn uitgekozen. Zo vragen ze bij aanmelding naar je kleur haar, huidskleur en voorkeuren. Hierdoor heb je eigenlijk weinig kans op een mismatch, wat mij erg aanspreekt. Laten we beginnen met openmaken!   De Deautybox wordt iedere maand geleverd in een mooie chique doos met daarin een zakje met de producten. Ook krijg je bij de box een ‘menukaart’ waar alle producten in staan vermeld, inclusief uitleg en prijs. Heel fijn.

Bij het openen zag ik allemaal kleine producten. Ik was ietwat teleurgesteld want in de vorige box zaten grotere producten. Maar zoals mijn moeder vroeger altijd zei “in de kleine pakjes zitten vaak de mooiste dingen.” En dat is ook zo. Don’t be a rotten spoilen b… sorry. De producten zien er in ieder geval wel leuk uit. Leuke kleurtjes.    1. Light Hand Cream van Institut Karité Paris – Full size. €7,95. Deze handcrème vind ik heerlijk ruiken. Lavendel was vroeger niet mijn favoriet maar ik begin er steeds meer van te houden. De handcrème is totaal niet vet. Het is eerder een handlotion. Mijn handen voelen wel lekker zacht na gebruik.

Voor groter beeld klik op de afbeelding.

 

  

2. Lighting Crew Highlighting Cream van THE BEAUTY CROP 10 ml. €  16,20 voor de full size.
Een highlighting cream! Leuk, laat ik nu net helemaal into highlighten zijn 🙂 De crème heeft een mooie bronzen kleur en heeft een prachtige shimmer. Oké, ik ben FAN!
Ps. niet getest op dieren +

Swatches van de crème:

 Informatie over het product (voor grotere afbeelding, klik op de foto).    3. Colorshadow Nailpolish van Maybelline Full size. €3,99.
Volgens mij hoef ik hier niet veel over uit te leggen. Droog binnen 60 seconden, klopt aardig. De kleur ‘Winter Baby’ heeft een leuke naam en ik hou van witte nagellak, waardoor ik nog bruiner lijk :). Goede zet Deautybox!    4. Universal Eyebrow Eyeliner van Ofra Cosmetics full size. €11,65.

Who cares dat de kleur bij iedere huidtint past? Voor mij is de kleur perfect! Wenkbrauwpotloden behoren sowieso tot mijn stash dus dit product is absoluut fijn! Ik heb een swatch van het product voor jullie zodat je kan zien hoe het potlood op mijn huid tekent.

     5. Visage Pads van Vita Verde Full Size. €4,49.
Volgens de Deautybox is dit merk relatief onbekend. Dit klopt want ik ken het inderdaad niet. Het zijn reinigingspads voor het gezicht met rozenwater. De doekjes ruiken in ieder geval erg lekker en wat ik prettig vind is dat ze niet vet zijn!Vaak is mijn gezicht hartstikke vet door reinigingsdoekjes/pads. Hier niet! De Deautybox van de maand mei heeft een waarde van €44,28. Ik heb er 14,95 euro voor betaald dus dat komt neer op €29,33 korting! En daar doe ik het natuurlijk óók voor.
Verder heb ik producten gekregen die ik lekker en fijn vind. Er zit dus niets tussen waar ik echt helemaal niets aan heb.
Mijn favoriet is ABSOLUUT de highlighter. Wat een pracht. Die ga ik kopen wanneer het op is!

De Deautybox is te bestellen op http://www.deauty.nl

Disclaimer

May