De zomer is in aantocht! Al merk ik dat niet bepaald als ik naar buiten kijk… Af en toe een lauw zonnetje, meestal wat regen, wolken en wind. Hoe kan ik dan aan mijn tan werken?!?
Oké ik heb laatst een blog geschreven over een zelfbruiner. Dit is natuurlijk perfect voor weersomstandigheden als deze. Maar wat als je tan er is, de zomer is begonnen en je wilt je mooie kleurtje goed laten uitkomen op het strand, terras of gewoon thuis.

Enige tijd geleden was ik bij Parfumerie Mooi. En daar krijg je veel samples mee. Deze keer was ik een lucky bastard want ik kreeg een tasje vol (full size) samples mee. Thank you ladies!!!

In dit tasje zat onder andere de Infinite Bronzer – Face Luminizer van Lancaster. Te koop voor €18,95.

Summer Bronze

De bronzer zit in een prachtige en praktische tube die stevig genoeg is om in je tas mee te nemen. Daarnaast bevat de bronzer een SPF 15. Wat prettig is omdat dit je huid beschermt (let wel op, dit is niet genoeg voor uren bakken).

De bronzer heeft een fijne en lichte structuur die fijn aanbrengt op de huid.

 

  Oké, ik was even heel enthousiast over de structuur en het smeren. Totdat ik merkte dat hoelang ik ook smeerde, de bronzer niet mooi golden op mijn huid kwam maar cakey wit.. Hoe kan dat nou???

Ik verwachte een mooie golden bronze maar niets daarvan. Je ziet het duidelijk op mijn huid liggen.


Misschien ben ik te bruin? Maar dat vind ik ook raar. Een bronzer zou juist bruiner moeten maken… Als ik iets verkeerds doe dan hoor ik het graag maar voor mij is dit een mismatch. Gelukkig had ik hem voor niets gekregen!

Gebruik jij bronzers? Zelfbruiners of bak jij liever de hele dag op het strand?
Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.
Disclaimer

May