Oké, dit.MOET.IK.MET.JULLIE.DELEN! Want ik heb de meest heerlijke geur geroken in mijn leven!
En nee, ik overdrijf echt niet. Ik houd namelijk van zachte geuren, zeepachtig. Waarom? Ik weet het niet. Ik houd niet zo van de Angels en de Lolita’s. Geef mij maar een fijne zachte geur die niet te overheersend is. En ik heb hem gevonden… In de vorm van RITUALS! 

Rituals Mandi Lulur

De lijn Mandi Lulur is de nieuwe limited edition van Rituals. Ik moest bijna huilen, wat zeg ik? krijsen! toen ik dat hoorde. De lijn is namelijk alleen verkrijgbaar in de zomer. En daarna is het weg, foetsie, doei favoriete geur ever in mijn leven. Mag ik dood?

Rituals

Anyway, de geur wordt uitgelegd als Frangipani & Rice milk. Aha. Rice milk ruikt lekker. Frangipani ken ik niet, maakt ook niet uit want frangipani is lekker!

Ik heb de bodylotion gekocht waarin een shimmer zit. Een hele mooie zelfs. In de zon glim ik helemaal weg. Het valt anderen ook op. En dan niet van: “Je hebt glitters” maar “Wat glans je mooi!”.
Thanks, is van mezelf. Ik shine… Nee hoor Rituals. Ha ha ha.. Leuk grapje.
De geur blijf je lang ruiken, zoals we gewend zijn van Rituals.

Verder heb ik ook de Fragrance Sticks. En die zijn absoluut altijd mijn favoriet. Maar deze geur maakt het natuurlijk nog fijner. Mijn hele huis ruikt nu naar de hemel. De sticks zijn wel wat prijzig (€23) en sommigen verklaren me voor gek, maar de mensen die deze sticks van Rituals kennen die weten dat ze het meer dan waard zijn

.

Mag ik nog één keer zeggen dat ik wel kan janken dat het een limited edition is? Dat wordt eind zomer dik inslaan. Dag salaris. Sorry vriendje, iets minder voor de vakantie. Oké!

May