Ik las heel veel blogs over het nieuwe merk Treacle Moon. Echt origineel ben ik dus niet met deze post. Maar ik werd nieuwsgierig en ik wilde weten wat er nu zo bijzonder is aan dit merk. Ik ben het gaan uittesten. Lees je mee? 

TREACLE MOON

Treacle Moon is een merk die in Nederland verkrijgbaar is bij de Albert Heijn. Daarnaast is het ook nog niet eens erg duur. Voor €4,95 heb je een bath & showergel. En deze zijn in veel verschillende geuren te koop. De producten die ik momenteel van Treacle Moon heb ga ik kort reviewen voor jullie.

Ginger Morning Bath and shower gel. Dit is een bijzondere geur. Heel erg fris. Mijn vriend vond het stiekem naar schoonmaakmiddel ruiken. Ik niet… Ik vind hem lekker.
Deze gel gebruik ik ’s morgens onder de douche. Ik word er lekker wakker van en door de frisse geur voel ik mij echt schoon.
Ps. De gel schuimt echt heel fijn!
Leuk detail: Elke geur heeft een eigen verhaaltje. Onder de douche lees ik altijd de achterkant van flessen, BORING. Treacle moon heeft daarvoor iets leuks bedacht. Een fijn verhaaltje op de fles.


Raspberry Kiss hand & body lotion. Voor €0,99!! Het is ook een klein flesje maar voor die prijs liet ik hem niet liggen. Hij ruikt heerlijk zoet naar rood fruit en de crème is niet vettig. Het doet me een beetje denken aan zomer en ijsjes en vroeger. Deze crème blijft ook redelijk lang ruiken. Love!


  Coconut Island Bath & shower gel. Deze ruikt vreemd. Ik hou erg van kokos maar dit is net iets anders. Het ruikt wel naar kokos maar wat weeïg. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden eerlijk gezegd. Het is namelijk niet vies.
Ook heb ik van deze geur de body scrub. Deze is dan wel weer heel fijn. De scrub is lekker grof waardoor mijn huid zacht aanvoelt na gebruik. Ik gebruik de scub vaak vóór het scheren. Hierdoor heb ik minder last van wondjes of bultjes en lijkt mijn huid ook gladder aan te voelen.

Hierbij ook het verhaaltje van de Coconut geur. De leukste vind ik zelf… Als ik dit lees zie ik het voor me en waan ik me helemaal op een eiland met palmbomen, zand en zeehondjes 🙂Wat ik ook belangrijk vind is dat producten niet worden getest op dieren. Treacle Moon belooft dat de producten alleen worden getest op henzelf. En niet onbelangrijk: Eet dit product niet op.

  Ook op de achterkant van alle geuren staat een leuk verhaaltje over Treacle Moon zelf. (voor groter beeld, klik op de foto). Not kidding, douchen wordt een feestje. Vooral als je net als ik autistische trekjes hebt en alle etiketten leest.
Mijn conclusie over de hype: Inderdaad een heerlijk product voor onder de douche met veel keuze aan geuren. Het is redelijk vriendelijk voor de portemonnee en niet getest op dieren, pluspunt. Ik ben er niet helemaal hyper van maar het is een leuk vrolijk product met humor en mooie verpakkingen.

Ik kwam trouwens foto’s tegen op instagram van bloggers uit Duitsland die veel meer keuze hadden in het assortiment. Ik heb alleen het assortiment gezien die te zien is op de eerste foto. Als iemand weet waar je meer hand & bodylotions kan kopen dan hoor ik dit graag. Want die wil ik ook graag nog uitproberen!

Disclaimer

May