Hema walhalla, oernederlands. Ik ben er JAREN niet meer geweest. Maar nu, wauw! Waar is die oude stoffige Hema gebleven? Ik zocht me rot maar ik kon alleen maar leuke dingen vinden 🙂 

Hema Walhalla

IMG_7079

 

Vandaag heb ik uit de Hema HELE fijne dingetjes meegenomen. Namelijk; een setje handcrème, een zeepje, oog make-up reiniger en een maskertje. Lees je mee?IMG_7084
De handcrèmes van Hema zien er überhip uit (ja het is al fout dat ik dit woord gebruik). De Hema van vroeger herken ik niet meer. Het doosje en de crème hebben zelfs een wat luxe uitstraling. Fijn!IMG_7087

 

De handcrèmes zijn per stuk te koop voor €3,- (65 ml, best groot) maar per 3 stuks voor €6,-. Uhm hallo? Dan koop ik er natuurlijk 3. Alsof ik nog geen handcrèmes had.
In de cadeauverpakking zitten drie verschillende geuren:
– Cedar: amber en musk. Niet de Cedar die ik gewend ben maar een hele zachte ceder geur. Ik vind hem fijn!
– Flora: jasmijn en orchideeën. Een vrij sterke bloemige geur. Als parfum niet mijn ding maar als handcrème vind ik hem erg lekker.
– Linen: dit ruikt gewoon naar frisse was! Mijn favoriet.

De handcrème is niet erg vet, trekt snel in wat fijn is. Ik merk alleen niet dat mijn handen echt lekker goed gehydrateerd blijven. Maar for on the go is deze handcrème wel heel fijn!
IMG_7082

Oog reinigingspads €2,- (ik hou van de ronde getallen van de Hema, wat nou 1,95?!?). De removerpads zijn volledig van katoen. Laatst heb ik one by one wimpers laten zetten en dan worden pads als deze aangeraden.
1. Omdat olievrije producten de wimperlijm niet laat loslaten en 2. omdat gewone watjes vast blijven zitten aan de wimpers (denk witte pluisjes aan je wimpers: horror!).
De pads zijn heel prettig in gebruik omdat je ze per stuk kan pakken. De make-up wordt goed verwijderd en mijn huid rond de ogen voelt niet geïrriteerd en is niet rood na gebruik.

IMG_7081


IMG_7057
Zeep! Ik ben niet echt een zeep mens maar deze verpakkingen waren ZO leuk, ik kon ze niet laten liggen. En eerlijk gezegd, heb ik ze nog niet uitgepakt. Want ik vind het zo zonde!!!
De zeepjes zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar maar ruiken volgens mij hetzelfde. De zeepjes zijn te koop voor €3,- (en weer zo een fijn rond bedrag!).
Kan er weinig over reviewen want ze liggen meer voor de sier in huis. Als ik aan de verpakking ruik dan ruiken ze wel erg lekker trouwens.

IMG_7065


IMG_7094IMG_7083

Een gezichtsmaskerAltijd fijn!
De gezichtsmaskers kosten €2,- per stuk. 

Wat is alles lekker budget bij de Hema trouwens.
Ze hebben een nieuwe fan, moi!

 

Het volgende staat er op de verpakking:

Dit peel-off masker met groene thee heeft een heerlijk kruidige geur. De verkwikkende groene thee en citroen helpen dode huidcellen op milde wijze verwijderen. Voor een schone en gladde huid. 

Ik heb al een tijd geen peel-offs meer gebruikt dus vandaar deze keuze. Daarnaast vind ik groene thee en citroen lekker verantwoord klinken. En verantwoorde cosmetica is hip en cool, en dat vind ik tof.
Vaak heb ik ook niet echt een reden waarom ik iets kies hoor, het zag er gewoon leuk uit.
Anyway, het maskertje ruikt lekker fris. Doet me inderdaad denken aan groene thee. Alleen maskertjes uit zakjes vind ik altijd zo een knoeiboel, nu ook. Ik vraag me af of de Hema ook grootverpakkingen heeft van deze maskertjes? Ik kan het op de website in ieder geval niet vinden.
Maar als er tubes komen van deze maskertjes zou ik ze zeker kopen!

IMG_7080

 

De Hema was in mijn beleving altijd wat stoffig, tot ik er dus laatst weer eens na jaren kwam! Ik ben fan, echt!!! Niet alleen vanwege de cosmetica maar wat een walhalla van lijstjes! Hier heb ik eerder over geblogd. Zie hier.

Kom jij vaak bij de Hema? En wat is jouw favoriete product?

Disclaimer

May