Enige tijd geleden ontdekte ik het merk E.L.F. Eyes, Lips & Face. In Amerika is dit merk al redelijk bekend en in Nederland is dit merk upcoming! Lees je mee?
Eyes Lips Face (E.L.F.) is een behoorlijk budget merk met GEWELDIGE producten. Geloof me, als je op de website komt dan weet je niet eens wat je moet bestellen want ze hebben zoveel leuke en mooie producten! De producten die ik heb besteld ga ik voor jullie reviewen vandaag. De producten komen overigens allemaal goed verpakt (de producten zitten allemaal in plastic en in doosjes) en hebben een duidelijke beschrijving op de verpakkingen inclusief ingrediëntenlijst. 

ELF FACE CANDY

Een primer is een onmisbaar product in je beautystash. Uitleg over een primer is volgens mij onnodig. Het is een product voor onder je make-up dat ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten en vaak zijn de primers nog verzorgend voor je huid ook.
Ik koos de SPF20 gezichtsprimer (€6,80) en de  Tone Adjusting Face Primer (€6,80). Very budget en heerlijk spul. Op de primers wilde ik wat meer uitgebreid ingaan dus hier komt morgen een uitgebreide review over!
IMG_7229Vervolgens bestelde ik de Makeup Mist & Set (€4). Ook zo lekker budget. Een make-up mist is eigenlijk een spray waar nevel uitkomt. Deze nevel bevat ingrediënten zoals Aloë Vera, Groene thee, Komkommer en Vitamines A, C en E. Je huid wordt hierdoor verzorgd en de nevel zorgt er ook voor dat je make-up langer op zijn plek blijft zitten.
IMG_7232De Makeup Mist & Set van E.LF. ruikt goed! Lekker fris en de verpakking is best groot. Aangezien ik deze mist ook in mijn tas stop is het fijn dat het een grotere verpakking is. In de zomer nevel ik mijn gezicht nogal vaak, heerlijk verfrissend als je een vettig gezicht hebt of als je tussendoor even een verfrissing nodig hebt. Mijn make-up blijft eigenlijk altijd redelijk goed zitten omdat ik primers gebruik én mijn gezicht afpoeier maar deze mist zal vast iets helpen. Ik heb in ieder geval géén verlopen zweetgezicht aan het einde van de dag!

IMG_7233
De High Definition Lifting Concealer (€4) is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; groen, huidskleur licht en huidskleur donker. Ik koos voor de meest donkere huidkleurige.
Ik koos bewust voor de HD concealer omdat deze AMAZING zou zijn volgens veel vloggers. De HD concealer zou zorgen voor een flawless resultaat. Glad en zijdezacht. Ik was erg benieuwd.IMG_7234

De concealer zit in een prettig potje met een concealersponsje. De kleur is overigens wel erg licht. Ik ben dit inmiddels wel gewend want ik heb een huidskleur die net nooit verkrijgbaar is. Lichter is goed, altijd beter dan donkerder.
De concealer dekt zeer goed! Ik gebruik deze voor mijn rode plekjes maar vooral onder mijn ogen. Met de Beauty Blender blend ik de concealer en inderdaad, een mooi resultaat!
De concealer blijft ook lang mooi zitten. Na een paar uur dekt de concealer nog steeds en hoef ik het eigenlijk vrijwel niet bij te werken. Een heel fijn budget product dus! It’s a keeper.IMG_7235
De producten van E.L.F. zijn te koop op de webshop. De webshop is bedoeld voor Nederland maar de producten worden vanuit België geleverd. Hierdoor is je bestelling niet de volgende dag in huis. Bij mij heeft het een weekje geduurd. Je wordt wel netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en je kan je pakketje na verzenden volgen via het Belgische postbedrijf. Zodra de zending in NL is aangekomen duurt het een dagje voordat PostNL het bij jou aflevert.
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten. De verpakkingen zijn goed geseald en what you see is what you get. De producten zien er zeker niet budget uit.
Daarnaast is de make-up zelf van goede kwaliteit en blijft het allemaal de hele dag netjes op mijn gezicht zitten!

Was jij al bekend met dit merk?

 

 

May