De Deautybox van juli is weer gearriveerd. En ik was heel benieuwd wat er deze maand voor verassingen in de box zouden zitten. Lees je mee?IMG_9690 IMG_9691Yes! Vorige maand miste ik dit zakje. Ik gebruik deze zakjes als make-up tasje in mijn tas. De vorige was wat smoezelig geworden en ik kon dus wel een nieuwe gebruiken. Deze maand zat het zakje er weer in. Fijn! Je kunt het ook gebruiken om bijvoorbeeld belangrijke spulletjes in te stoppen in je strandtas of gewoon als opbergzakje.

IMG_9692
Deze maand was de inhoud wat klein. Ik ben gewend dat er grote producten in de box zitten dus ik was iets teleurgesteld. Maar, wie het kleine niet eert… Ja, je snapt me. Ik was dus wel benieuwd naar wat er dan allemaal in zat. Ik zag vrolijke kleurtjes en hebbedingetjes. Ik begin met de maskertjes.IMG_9693 Alle drie de maskertjes zijn van het merk 7th Heaven By Montagne Jeunesse. Volgens mij heb ik deze maskertjes al eens gezien in de winkel. Maskertjes zijn altijd fijn, en komen altijd van pas. Leuk is het ook dat de maskertjes voor het haar, het gezicht en de voeten zijn. Alles komt dus aan bod.
De maskertjes kosten €1,79 per stuk.
Ik heb ze natuurlijk nog niet uitgeprobeerd dus een uitgebreide review kan ik niet geven. Maar ik kan dit eventueel later nog wel doen als mensen nieuwsgierig zijn.
Hieronder de informatie die Deauty heeft toegevoegd aan het menu:
IMG_9701

IMG_9694
Shiseido IBUKI: Refining Moisturizer. Een kleinverpakking van 15ML. Een Full size verpakking koop je voor €52. Jammer dat deze er niet in zat 😉
However, dit product is al bekend bij mij. Ik vind de reinigingsproducten van Shiseido erg fijn en gebruik deze dan ook vaak.
Deze moisturizer is een zachte substantie, niet echt een crème, meer een lotion, die prettig smeert. Daarnaast ruikt het ook heerlijk. Lekker schoon. Wat ik alleen lastig vind is de verpakking. Deze is hard, waardoor het, naarmate het potje steeds leger wordt, lastig wordt om alles eruit te krijgen. Verder zeg ik TOP!IMG_9683

IMG_9696Een potje van Bellápierre Cosmetics. Dit merk kon ik nog niet. In het potje zit een Shimmer Powder. Het is een full size en je kan het kopen voor €12,99. Wat ik heel tof vind is dat dit PRECIES mijn kleur is. Het is wat zalm/roze/oranje. De poeder geeft inderdaad een hele mooie shimmer, goudachtig. Prachtig als oogschaduw bijvoorbeeld.IMG_9697

 

Deauty geeft in haar menu aan dat de powder ook gebruikt kan worden als eyeliner, gemixt kan worden met de mascara en ook met nagellak. Oké, ik ben niet zo erg van de glitter. Maar wél van het highlighten. Ik kan deze poeder dus zeker goed gebruiken voor het highlighten en het accentueren van mijn ogen. Hoppa!

IMG_9682

IMG_9695
Nog een merk dat ik nog niet eerder heb gezien. Heel leuk! Zo kom je toch weer aan nieuwe producten die je niet snel zelf zou kopen.  Het gaat om het merk MONU en deze heeft de Illuminating Primer SPF15 aan de Deautybox toegevoegd.
Primers zijn essentieel, voor iedere vrouw, onder haar make-up. Ik heb toevallig deze week een post geplaatst over de Primers van E.L.F. Cosmetics. Deze primer zit in een wat hogere prijsklasse. Een full size koop je voor €35. Dit is iets meer dan de helft van het product dat in de Deautybox zat.

Deze primer is meer een crème qua structuur. Redelijk dik, het ruikt ook lekker. Naar cosmetica (zo noem ik het maar even als het schoon en zepig ruikt).
De primer smeert goed weg en de huid voelt glad, minder glad dan de primers die ik gewend ben maar eigenlijk is dat wel fijn. Het lijkt goed in te trekken in de huid.
Wat leuk is aan deze primer is dat de crème ook belooft te camoufleren. Het vervaagt de oneffenheden. Ik ben erg benieuwd.
Verder heeft de primer een SPF van 15, dit is ook fijn. Ik gebruik standaard primers met een zonnebescherming zodat mijn rimpels misschien wat later komen? Mooi ook: parabenen vrij!
(Sorry weer een uitgebreid stukje over de primer, ik kon het niet laten).IMG_9684

IMG_9699Tot slot zat een highlighting potlood in de box. Deze had ik al, van Catrice dan. Deze variant zit in een wat hogere prijsklasse. Van het merk Jelly Pong Pong waar ik nog niet bekend mee was. Het potlood heeft de naam Bare necessities. Leuke naam! Het is een full size en te koop voor €19,40.IMG_9700Zoals je ziet is de highlighter heel licht. Dit hoort ook zo. Op bovenstaande foto heb ik de highlighter nog niet geblend. Ik gebruik mijn highlighter potloden voor het scherper maken van mijn wenkbrauwen (onder de wenkbrauw highlighter aanbrengen en mooi blenden naar beneden), voor het optisch groter maken van mijn ogen (de highlighter aanbrengen in het onderste randje van je oog en in de binnenkant van je oog). Je kunt het ook gebruiken om te contouren maar ik gebruik hier zelf poeders voor en shimmer highlighters in poeder of crème vorm. De potlood is juist erg geschikt voor het preciezere werk.
De pigmentatie van deze highlighter vind ik erg goed en het kan ook mooi worden geblend. Een usefull product dus!
IMG_9685 IMG_9719De box van juli was klein, maar oh zo fijn. Producten die ik zeker ga gebruiken. En dat is eigenlijk wel belangrijk. Ik moet eerlijk zeggen dat Deauty mij nog niet heeft teleurgesteld met haar boxen. Omdat je een box krijgt die is samengesteld op jouw voorkeuren is de kans op nutteloze producten vrij klein.
Tot nu toe nog steeds mijn favo beauty box! Ik heb de waarde uitgerekend, de producten die niet als in full size in de box zaten heb ik berekend op het aantal ML wat is meegeleverd. De totale waarde van de box van juli was in totaal: €62,16!  

Deze maand is voor de leden ook een erg leuke actie. Namelijk 2 gratis producten van No-Ad. Eerlijk gezegd had ik deze producten liever gekregen in mei ofzo (ivm het Nederlandse weer). Toevallig ga ik zelf eind augustus wel op vakantie en ik denk dat de box nog voor mijn vakantie binnenkomt. MOOI!
Ben je dus al abonnee? Zorg dan dat je een mail stuurt en krijg deze producten gratis bij de volgende box (bovenop de al gevulde box).
Ben je nog geen abonnee? Zorg dan dat je dit wordt op http://www.deauty.nl. I promise, je gaat hier zeker geen spijt van krijgen.

 

IMG_9722Was jij al bekend met één of meerdere van bovenstaande merken/producten? Wat is jouw ervaring? Zal ik de maskertjes nog uitgebreid reviewen? Is er nog behoefte aan een look inclusief de shimmer powder en highlighting potlood? En: ben jij al lid van deauty?

May