Vandaag geen budget post.. Een hele dure eigenlijk maar eentje die het echt wel waard is.

Sisley bronzer

Sisley

Sisley, een merk dat redelijk duur is. Waarom eigenlijk? Op de website kom ik dit tegen:

Sisley heeft zich laten inspireren door de plantenwereld en is inmiddels een grote naam op het gebied van fytocosmetologie. Zo kan de huid profiteren van de vitaliteit van planten, hun vermogen om zich te herstellen en aan te passen, hun beschermingsmechanismen en hun geur.
Sisley hanteert een streng selectieproces waarbij planten op een aantal aspecten worden beoordeeld: de plant moet van de beste kwaliteit in zijn categorie zijn, van de plant mag alleen het deel worden gebruikt dat het meest doeltreffend is voor het te behandelen probleem, de plant moet uit het land of de streek komen waar de plant de beste kwaliteit heeft en de plant moet op het juiste moment geoogst worden zodat de plant het effectiefst is.
De expertise van Sisley is gebaseerd op een grondige kennis van planten, hun samenstelling en het effect dat ze hebben op de werking van de huid in combinatie met een diepgaand begrip van de huid en haar natuurlijke mechanismen Voordat deze kostbare werkstoffen worden gebruikt, worden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van hun biologische eigenschappen en hun effect op de huid. Via een proces van enkele jaren doen de wetenschappers van Sisley onderzoek naar de beste doseringen en combinaties met de meest effectieve werkstoffen. Zo kunnen ze de meest complete formules ontwikkelen en de meest uitgebreide oplossingen bieden voor een specifiek probleem. (Sisley Paris)

ETHERISCHE OLIËN

In bepaalde producten gebruiken de laboratoria van Sisley etherische oliën, een niet-vette substantie die wordt verkregen door distillatie van bepaalde delen van planten. Deze oliën, die onze producten op een natuurlijke manier parfumeren, dragen bij aan de complete werking van de producten.

Dit is mij ook uitgelegd in de parfumerie nadat ik uitriep OH MY GOD, wat DUUR! Ik schrok serieus een beetje want deze bronzer kost maar liefst €80,50!!!
Het is dat ik cadeaubonnen en kortingen kreeg maar anders had ik dit niet zo snel gekocht. Anywho, terug naar het product.

Sisley bronzerHet product is prijzig, en dat is te zien aan de verpakking. Het is prachtig! Helemaal van zilver/metaal en redelijk zwaar. De poeder is ook van zeer goede kwaliteit. De poeder wordt als volgt beschreven:

Phyto-Touche Illusion d’Été is een ultrazachte bronzing powder die eenvoudig kan worden aangebracht en de lichte huid voorziet van een natuurlijke zongebruinde teint en een stralende gloed. Een innovatief egaliserend complex met een soft focus-effect levert een prachtig resultaat. De gemicroniseerde pigmenten zorgen voor een optimale kleur en een natuurlijk, egaal resultaat.
De unieke textuur egaliseert de teint zonder de huid te verzwaren en voelt aan als een tweede huid.
Verrijkt met extracten van gardenia, malva en lindebloesem voor zachtheid en comfort.
Geschikt voor alle huidtypes en -kleuren. Phyto-Touche Illusion d’Été kan het hele jaar door worden gebruikt voor een natuurlijk zongebruind effect (Ici-Paris).

De bronzing powder is werkelijk prachtig en is echt waar, HEEL mooi op de huid. Subtiel en het adjust zich zeg maar aan de huid. Je voelt er inderdaad niets van, geen laagje op de huid.

Oké, dit was mijn duurste make-up product aankoop maar ook werkelijk de mooiste. Dit gebruik ik iedere dag en ik ben er dan ook HEEL blij mee!

Wat is jouw duurste make-up product? En was dit het waard?

May