Oh leuk!!! Ik moet mijn eelt weer verwijderen – Says no woman ever…. Een rotklusje vind ik het. En ik ben ook weer niet zo een luxepaardje die iedere maand naar de pedicure gaat. Oké soms, maar meestal laat mijn budget dat niet toe.
In een voetenbadje (heerlijk) en daarna schaven en schuren. Bah, wat heb ik daar een hekel aan. Duurt ook nog eens lang en ik krijg last van mijn rug.

Pedicure thuis!

Maar daar heb ik nu wat voor! Lang leve de moderne technologie!
Mijn ex-collega vertelde mij hierover, hoe fijn het wel niet is en dat het ook echt goed werkt. Ik wilde het natuurlijk uitproberen. En it was my birthday dus cadeaubonnen in overvloed (mijn tante kwam met de ETOS bon, dankjewel Aline :)).
Ik kocht hiervan de Velvet Smooth van Scholl €29,99.Velvet smoothDit is een apparaat met een grote ronde vijl. Een paar AA batterijen erin en hij draait snel rond waardoor je dus heel snel het overtollige eelt kan verwijderen. Wat een wonder apparaat zeg!
Oke, hij verricht geen wonderen. In de zomer moet ik nog steeds wat bijschaven, maar voor het bijhouden is dit ideaal. Iedere week eventjes de vijl eroverheen en je hebt weer prachtige zachte voetjes!

Velvet Smooth

Handig om te weten: Als de vijl wat minder wordt dan kun je een losse vijl kopen voor €14,99. Maar het duurt wel een tijdje voordat je zo ver bent. Tenzij je echt rampzalig veel eelt hebt.

Zelf smeer ik mijn voeten erna altijd in met een lekkere voetencrème. En vervolgens duik ik in bed. Zo heeft deze crème voldoende tijd om in te werken en word ik wakker met hele lekkere zachten voeten. Bijvoorbeeld met de voetencrème van de HEMA voor €3,50
Voetencrème HEMA

Geen dank!

May