Yes, ik ben inderdaad fan van E.L.F. Cosmetics (Eyes Lips Face). Eerder heb ik hier al een post over geplaatst. En uiteraard was dit niet alles wat ik had besteld. Hieronder mijn andere producten en daarvan de reviews!IMG_7571

Eyes Lips Face

Alle E.L.F. producten worden geleverd in een prachtige verpakking. Stevig en goed dicht zodat je zeker weet dat de producten die je krijgt nooit zijn gebruikt (of dat er nooit een vieze vinger van iemand of een koortslip heeft aangezeten, yes it does happen…).IMG_7582De producten van E.L.F. zijn allemaal goed herkenbaar, een mooi zwart uiterlijk met witte letters. Wat ik in deze post voor jullie ga reviewen is: de High Definition Powder, Conditioning Lipbalm, Cream Eyeliner en de Lip Primer & Plumper. <3IMG_7581Ik begin met de Cream Eyeliner €4. De eyeliners vind ik altijd tricky.. Je hebt een miskoop of je hebt een absoluut goede aankoop gedaan. Bij de eyeliner van E.L.F. is een kwastje inbegrepen. Dit kwastje heb ik weggegooid, meestal zijn kwastjes die zijn inbegrepen niet erg goed. En dat was hier ook het geval. Ik gebruikte mijn eigen kwasten hiervoor.IMG_7583Het potje is makkelijk in gebruik en de eyeliner smeert prettig. Het blijft niet de hele dag zitten helaas. Maar voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Als je moeite hebt met eyeliners dan zou ik in eerste instantie beginnen met de pennen, deze zijn toch makkelijker in gebruik en om te oefenen kun je deze het beste gebruiken. Daarna kun je overstappen op de cream eyeliners. Voor iets meer gevorderden een mooier resultaat!

ELF HD Loose powderOok heb ik de High Defintion Powder €6,80 gekocht. Omdat dit eigenlijk weer een product op zich is zal ik hier morgen een post over plaatsen. 

IMG_7576De Conditioning Lip Balm SPF 15 €4,00. Een klein potje met verschillende kleuren lippenbalsem. Mét een SPF 15. Hartstikke fijn dus voor in de zomer.

IMG_7575

Het potje is niet erg handig in gebruik, als je lange nagels hebt dan kun je er dus niet met je vingers in zonder dat je de klonten onder je nagels hebt zitten. Handig is dus om een lippenkwastje te hebben. Deze werd niet meegeleverd.
De balsem zelf is wel prettig. Het is niet erg vet maar voelt wel lekker zacht aan.
E.L.F. heeft veel leuke kleurtjes van de lippenbalsem in hun assortiment. Ik koos voor ‘Blisfull Berry’.IMG_7578

IMG_7579Tot slot de Lip Primer & Plumper €4. Ook een lekker budget prijsje. Dat is niet af te zien aan de verpakking!
Aan beide kanten zit een soort balsem, de ene kant heeft een primer. Dit gebruik je onder je lipstick als een, de naam zegt het al, primer. Je lipstick of lipgloss zou hierdoor langer moeten blijven zitten.
Aan de andere kant zit een soort groen goedje dat heel sterk ruikt naar kaneel. Kaneel zorgt ervoor dat de huid opzwelt, als je dit dus op je lippen doet dan lijken je lippen groter (Helloooo Kylie lips!).
De plumper kun je na de primer gebruiken of gewoon afzonderlijk, het geeft geen kleur af. Hierdoor kun je ook alleen de plumper gebruiken.
Het effect bij mij? Geen Kylie effect, maar toch wel ietwat voller. En tintelende lippen!IMG_7580

 

May