Wat zijn mijn summer faves? Oftewel mijn favoriete producten in de zomer? Lees je mee?

First of all: in de zomer houd ik van nude en less is more. Dit zie je ook terug in mijn zomer favorieten. Weinig knalkleurtjes en geen donkere kleuren. Ik ga voor bronze & nude!

May Summer Fave’s

First of all de nagellak:
Essie: back in the limo is een perzik-achtig kleurtje. Heel zacht en milky op de nagels. €9,99
Ciaté: members only. Een zacht roze kleurtje met een lichte shimmer. Dekt niet erg en is daarom een mooi subtiel kleurtje. €9,95 maar als je even de Big Bazar binnen loopt dan zijn ze daar ook verkrijgbaar voor €4!!

Rituals zonnebrandcrème voor het gezicht SPF30. Een heel fijne crème die je gezicht goed beschermt tegen de UV-straling €15.
Estee Lauder BB cream SPF 35: 02 medium. Mijn absolute nummer 1 BB cream. Vooral in de zomer. Blijft goed zitten, dekt en matteert maar ziet er heel natuurlijk uit. €35,95 voor 30ML en €9,95 voor 5ML.
The Beauty Crop, Lighting crew: highlighting cream. De beste highlighter die ik ken. Vooral in de zomer. Ik krijg veel positieve reacties als ik dit draag (wat heb je een mooie glans!). Goede shimmer en niet getest op dieren! €15 maar helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar…. (correct me if i’m wrong)

– Tot slot de Lipglass van MAC: PRRR. Een fijne lipgloss met een hoog shine gehalte. Heel subtiel kleurtje voor overdag. €18

Alsjeblieft! Bij deze mijn favoriete zomerproducten dit jaar.

Disclaimer

May