De Bluxbox van de maand december kwam right on time! Op 23 december ontving ik mijn pakketje. Voor de kerst dus, fijn! Ik hoopte dat ik weer tevreden zou zijn over de box. Mijn verwachting is namelijk hoog. De Bluxbox heeft mij nog niet teleurgesteld. Benieuwd hoe ik deze box vond? Lees dan met me mee. 

Unboxing Bluxbox december

De bluxbox werd weer feestelijk gemaakt door de leuke frutseltjes die in de doos zitten. Eigenlijk heel irritant al die rotzooi maar ik vind het zo leuk! Het is net een cadeautje.
De box zat aardig vol zag ik. Ik heb 6 producten in mijn box gevonden. Mijn moeder heeft de Bluxbox ook en die had er maar 5.
Ik heb al een vermoeden waar dit door komt. De actie van vorige maand waar mensen zich konden aanmelden via een persoonlijke link. Als iemand zich via jou had aangemeld dan zou je een extra product krijgen. Dat zal het vast zijn! Leuk 🙂

Maar jullie zijn natuurlijk benieuwd naar de producten. Daar gaan we!

GEZICHTSMASKER

Unboxing Bluxbox december

Als eerste, deze viel mij ook direct op, een maskertje van Bergman.
Het is de Bergman Beauty Care Purification Mask (5ML). Een full size product is 100ML en kost €71.
Wat jammer dat het zo een kleine tube is! Ik HOU van de Bergman Cosmetica. Maar ik snap natuurlijk dat een tube van €71 iets te gek is voor een box.

Het is in ieder geval een maskertje om je huid te reinigen en te matteren. De crème is goed smeerbaar maar ruikt niet erg lekker.
Ik heb de gebruiksaanwijzing niet geheel gevolgd want ik moest het royaal opsmeren. Omdat het zo een kleine tube is, vond ik het zo zonde om het in één keer op te maken en heb ik het niet heel royaal opgesmeerd. Maar het was wel erg lekker.
Ik heb het masker gebruikt na een peeling en mijn huid voelde erna heerlijk zacht aan 🙂

OOGSCHADUW

Unboxing Bluxbox december

Vervolgens vond ik een goudachtige oogschaduw. De Mesauda Milano Earth Spirits Baked Eyeshadow (Full size) met een waarde van €12.
Het is een baked oogschaduw. Dit houdt in dat de make-up is gebakken in de oven wat weer zorgt voor een hoge pigmentatie.
Wanneer je de oogschaduw met een vochtige kwast aanbrengt dan geeft dat een nog intenser effect.

De kleur vond ik wat moeilijk in te schatten. Dit heb ik vaker met baked producten. Maar wanneer ik de oogschaduw aanbreng geeft het een gouden kleur met lichte glinsters. Prachtig! Een oogschaduw die ik zeker vaker zal gaan gebruiken.

MASCARA

Unboxing Bluxbox december

Hey, weer een mascara! Ik dacht dat ik er vorige maand ook eentje had gekregen in de Bluxbox maar dat was alweer 2 maanden geleden. Misschien ben ik erg langzaam met mascara? Geen idee, maar ik maak eerst even de andere op.

Deze mascara is de Bellapierre Volumizing Mascara (Full size) met een waarde van €19,99.
Bellapierre vind ik een fijn merk. Ik ken dit merk van de Bluxbox (of deautybox nog) en de producten zijn mij altijd goed bevallen.
Bellapierre is een cosmeticamerk die alleen gebruik maakt van natuurlijke producten. Zo ook deze mascara. Ik moet hem nog uit testen maar ik heb het vermoeden dat het me wel zal bevallen.

PARFUM

Unboxing Bluxbox december

Ook Harvey Prince kende ik al van een voorgaande Bluxbox. Toen kreeg ik de geur ‘Signature’. Deze keer kreeg ik de Harvey Prince Mini parfum roller ‘Hello’ (8,8ML) ter waarde van €18,65.
Ik heb meteen het liedje van Adele in mijn hoofd, die ik helemaal niet leuk vind… De parfum zelf daarentegen vind ik dan wél weer erg leuk.
Ik vind Hello lekkerder dan de andere geur die ik heb gekregen. Deze ruikt iets intenser. Ik blijf mezelf ruiken 🙂
Net als de vorige mini roller is dit een ideaal maatje om in je tas mee te nemen. En omdat het een roller is, is het aanbrengen ook een eitje.

HANDCRCÈME

Unboxing Bluxbox december

Niet 1, niet 2 maar liefst 3 tubetjes handcrème. Gelukkig had ik nog niet genoeg handcrème.. Zo een 15 stuks. En ik was net van plan om eerst alles op te maken voordat ik weer nieuwe zou kopen.
Maar het is altijd welkom, het komt wel op 🙂

Dit is de Aldo Bandini Handcream to go; Limited edition (Full size) ter waarde van €9,99.
Ik kreeg 3 handcrèmes in verschillende geuren. Namelijk de ‘Pure Hydro handbalsem’ met katoen en witte magnolia. De handcreme ruikt erg zacht, een heel bescheiden maar prettige geur. De beschrijving is in het Duits en ik ken geen Duits. Maar volgens mij is deze crème voor de gevoelige huid.
De ‘Comfort Pflegende handcreme’ met Tahiti Vanilla en Macademia. Dit is een verzorgende handcrème en ruikt ook erg zacht maar wel iets meer dan de vorige. Een lekkere geur.
Tot slot de ‘Sensual Aroma handbalsam’ met tamarinde en gember. Deze ruikt, zoals de naam al zegt het sterkst. Maar heeft alsnog een zachte geur.

De handcremes smeren prettig en hebben een klein formaatje waardoor het handig is om mee te nemen. Ook in de kleine tasjes passen ze. Zelfs in je clutch.

LIPSTICK/POTLOOD

Unboxing Bluxbox december

Het 6e, dus het extra product in mijn box is de Maxi Matte Crayon Lipstick (Limited Edition) van Lord & Berry (Full size) met een waarde van €18.

De kleur die ik heb gekregen is ‘Intimacy’. Voor mij de perfecte kleur als ik zou mogen kiezen. Het is een lipstick potlood die dus behoorlijk lang zou moeten blijven zitten, en dat doet ie. Het is een matte potlood maar verzorgt de lippen wel. Prettig want anders hangen de vellen er bij mij al aan als ik alleen een potlood zou gebruiken.
Bedankt voor dit extra product! Ik ben er erg blij mee 🙂

ALGEMEEN OORDEEL EN INFORMATIE

Unboxing Bluxbox december

Wederom ben ik tevreden met de Bluxbox. De producten die ik heb gekregen kan ik allemaal gebruiken en ik vind het allemaal lekker.
De totale waarde van de box is: €82,18. Ik heb hier rekening gehouden met de grootte van het product en mijn extra product is meegeteld.

Per box betaal je €14,95 en dat scheelt dus een hoop geld + je krijgt leuke producten van merken die je misschien nog niet kent.
Wil je ook een abonnement? Je kunt je aanmelden op de website van Bluxbox.

May