Forever flawless skin. Volgens mij wilt iedereen dat wel.
Ik was vorige maand bij de Masters of LXRY (voorheen miljonairsfair) en ik heb hier kennis gemaakt met het merk Forever Flawless. Een merk in het hoge segment, dus prijzige producten. Maar is dat het ook waard?

De Masters of LXRY beurs is een beurs voor het hogere segment. Koopjes vind je hier dus niet. Nou ja, je kan wel koopjes scoren maar dat kost je evengoed nog een hoop geld.
Ik ging speciaal voor de beauty & fashion hal. De rest heb ik even snel bekeken maar hier voelde ik mij als een vis in het water.
Merken die ik nog niet ken, nieuwe technologieën, prachtige producten.. Ik keek mijn ogen uit.
Verder ben ik een sucker voor gladde verkopers en laat ik mijzelf van alles aansmeren. Dus ik had bewust geen pinpas meegenomen. Slim! Anders was ik al behoorlijk blut.

Forever Flawless

Anyway, we kwamen bij de stand van Forever Flawless. Een merk dat ik nog niet kende. Het komt uit Amerika en bevat diamantenpoeder. Vandaar dat het redelijk hoog in de prijs zit dus.

Forever Flawless producten bevatten een speciaal ingrediënt, extra-fijn natuurlijk diamantpoeder. Ons onderzoeksteam heeft ontdekt dat huidverzorgingsproducten met extra-fijn diamantpoeder de bovenste laag van de huid zachtjes exfolieërt, waardoor de vitaminen, moisturizers, plantaardige, en leeftijdstrotserende ingrediënten in onze producten dieper en effectiever doordringen. In feite verbetert dit exfoliëren van de huid de penetratie van de verjongende ingrediënten in de producten tot 50%..  – Forever Flawless

CLEANSER

De dame van Forever Flawless was serieus awesome in haar werk. Want zowel ik en mijn moeder hebben meerdere dingen aangeschaft.

Als eerste heb ik de Cleanser gekocht. Deze cleanser bevat zoals alle andere producten diamantpoeder en kost $99 op de website. De Nederlandse webshop verkoopt geen producten online..

Forever Flawless skin?

Wat vind ik van de cleanser?

De cleanser ruikt echt heerlijk! Heel lekker fris. Waardoor ik ook het gevoel heb dat mijn huid lekker schoon wordt.
Door het pompje gebruik je nooit teveel van de cleanser, wat wel prettig is omdat ik niet van plan ben iedere maand een nieuwe te kopen..
Wanneer je het pompje indrukt komt er een toef schuim uit. Ik druk voor het fijne twee keer op het pompje en daarmee kan ik mijn hele gezicht + hals en decolleté mee reinigen. De schuim is alleen redelijk snel weer verdwenen.
Ik heb niet het idee dat de cleanser al mijn make-up verwijderd. Hiervoor gebruik ik dus nog een andere cleanser.
Mijn huid voelt erna wel lekker zacht en is niet uitgedroogd.
Mijn cijfer voor deze cleanser is een 6. Jammer dat het zo duur is..

PEELING GEL

De Diamond Infused Facial Peeling gel is een heel apart goedje. Ik had het nog nooit gezien.
Bij Masters of LXRY deden ze het voor op mijn hand, in eerste instantie wilden ze het op mijn gezicht doen maar mijn zorgvuldig opgebrachte make-up wilde ik niet verpesten. Je smeert een heel klein beetje op en wrijft dan zachtjes een minuut of 2 over de huid.
Hebben jullie wel eens een Hammam behandeling gehad? Bij een echte marokkaanse hammam? Nou zoiets dus! Je dode huidcellen komen er binnen een paar seconden al vanaf. De huid wordt direct rubbelig. Dit moest ik hebben dus!
De peeling gel is te koop voor $179

Forever Flawless skin?
Forever Flawless skin?

Wat is mijn ervaring met de peeling gel?

Dezelfde avond nog heb ik de peeling gel gebruikt, echt maar een mini beetje. Er kwamen direct velletjes van mijn gezicht af. Wat een hoop dode huidcellen heb ik!!
Terwijl ik ook wekelijks mijn gezicht scrub.. Dit spul werkt dus echt bij mij! En is inderdaad anders dan de peelings en scrubs die ik gewend ben.
Volgens de verkoopster hoefde ik de dode huidcellen alleen maar met een watje te verwijderen. Dit ging niet zo soepel dus heb ik het met lauw water gedaan.
Mijn gezicht was toch ZACHT! Nog nooit zo zacht geweest. Ik stond er echt versteld van.
De prijs mag dan behoorlijk zijn maar omdat je dit product maar 1x per week gebruikt doe je er ook heel lang mee. Minimaal een jaar denk ik.

MIJN ALGEMENE OORDEEL

De peeling van Forever Flawless is echt een traktatie voor je huid. Ik vind mijn huid erg belangrijk dus ben ik ook bereid om hier wat meer geld aan uit te geven.
De bovenstaande producten komen van de White Diamond lijn. Dit is de goedkoopste lijn van Forever Flawless.
Als je de Gold lijn bekijkt dan kom je prijzen tegen van $999. Dit is voor mij onbetaalbaar en vind ik echt te duur.

De producten zien er prachtig uit en hebben hele mooie verpakkingen.
Ik heb niet de hoofdprijs betaald voor de producten, maar de peeling vind ik het persoonlijk wél waard.

Update
Nu kreeg ik te horen dat Forever Flawless een omstreden merk is. De diamantpoeder zou werkelijk niets doen en de productie voor het product zou op een euro liggen.
Ik heb dit allemaal even goed doorgelezen. Maar bedenk mijzelf ook dat je bij andere merken van het hoge segment ook betaalt voor het merk.
La Mer ligt bijvoorbeeld 3 keer hoger in de prijs (maar is ook wel heel fijn).
Bij mij werkt de peeling wél goed en zie ik werkelijk na 3 weken gebruik resultaat. Rimpels heb ik nog geen last van dus daar kan ik niet over oordelen.

Tot slot zouden de verkopers zeer agressieve verkooptechnieken hanteren. Op de Masters of LXRY zag ik dit niet. Ze was vooral erg goed in verkopen. Maar de producten die ik afsloeg waren geen reden voor haar om nog agressiever te werk te gaan.
Ik zou je, na alles wat ik heb gelezen, wel adviseren in sterke schoenen te staan wanneer je naar de winkel gaat want de verhalen die ik lees zijn niet mis…. Jammer!
Mijn eigen ervaring met dit merk zijn wél positief en dat wilde ik absoluut nog even kwijt.

Aanvullende informatie:
De website van Forever Flawless kun je hier vinden.
De salon is gevestigd in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Hier kun je terecht voor verschillende behandelingen maar je kunt de producten ook hier kopen.

May