Vegan en lovely! Ben jij tegen dierproeven en hou je van natuurlijke/vegan producten? Ik wel! Ik ontdekte de lipbalms van Crazy Rumors. Lip balms in de smaken zoals banana split, een glaasje prik, kauwgom of koffie en nog zoveel meer! Ik ben inmiddels hooked! 

CRAZY RUMORS

Vegan en Lovely

Laat ik eerst eens wat vertellen over Crazy Rumors. Dit merk is bedacht én gemaakt door een stel uit New York die de ‘normale’ lip balms eigenlijk wel saai en onsmakelijk vonden (eindelijk!).
Het mooiste van dit merk is dat alle lipbalms glutenvrij, notenvrij en vegan zijn. En uiteraard zijn de lipbalms organisch gemaakt van natuurlijke & biologische ingrediënten.
I am definitly loving this. Maar wat ik helemaal prettig vind is dat de lipbalms dierproef vrij zijn ♡ dubbel yay!

Hieronder zie je de lipbalm die ik heb gekregen, hier ga ik zo meer over vertellen. Ook de ingrediënten zijn te zien op de foto. Als je klikt op de foto dan wordt deze groter zodat het beter te lezen is.

Young beauty lip balm

DE LIPBALM

Young beauty lip balm crazy rumors
Young beauty lip balm

Oké, let’s talk about the lipbalm. Ik kreeg de smaak ‘Pear & Peppermint’.
Ik ben best into peppermint dus ik was blij met deze smaak.
De balm is goed verpakt door een seal papiertje die je eraf trekt. Dat vind ik persoonlijk altijd fijn. Hygiënisch.
Verder ruikt de lipbalm niet heftig.Ik ruik een subtiele geur van de peer en pepermunt.  Lekker!
De smaak is prettig! Haha, ik was hier een beetje verbaasd om. Waarom? Ik ben de lipsmackers van vroeger gewend en die waren ontzettend chemisch én behoorlijk heftig in smaak. Deze balm smaakt rustig maar lekker.
De lipbalm bevat shea butter, jojoba olie en essentiële oliën. Dit is goed te merken want de balm maakt mijn lippen lekker zacht, blijft lang zitten en plakt niet.

I NEED ONE!

Ja, ik snap het. Je wilt de lipbalm natuurlijk ook! En dat kan 🙂
De balms worden in Nederland verkocht bij YoungBeauty.nl voor €4,39 en dat is inderdaad geen geld.. Succes met het kiezen van een lekker smaakje, het zijn er zóveel!
Je kunt gelukkig ook pakketjes kopen met verschillende smaakjes. Zo kun je het hele jaar door genieten van verschillende balms óf je geeft er eentje of meer cadeau aan je vriendin/zus/mama of zelfs vriend. Why not? Mannen gebruiken ook lipbalms.

Young beauty lip balm

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf
Disclaimer

May