Shapewear, ik geloof erin. Niet alleen ben ik 30 en is mijn lichaam niet meer zoals het was toen ik 16 was. Maar shapewear kan net even dat beetje extra aan je outfit geven. Bye rolletjes of gekke bulten, hello gestroomlijnde body! Ik mocht een aantal producten uitproberen van No-Mi en ik vertel je hier wat ik ervan vond!
Oh ja, en ik mag ook nog 2 items weggeven ook! Jippie! Lees gauw verder.

NO-MI BODYWEAR

No-Mi
No-Mi Bodywear is een redelijk nieuw Nederlands merk in kwalitatief goed shapewear. Op de website vertellen ze zelf fris, dynamisch en vrouwelijk te zijn en vrouwen de middelen te willen geven om zich prachtig te voelen. Yep, I like that!
Shapewear stond eigenlijk bekend als iets wat oude lelijke vrouwen dragen. Ik schaam me er absoluut niet voor dat ik zo nu en dan ‘corrigerend ondergoed’ draag.
Dus soms zeg ik dat ook gewoon in een gesprek. Corrigerend ondergoed? Dat zijn toch van die huidkleurige grote onderbroeken?
Uhm, nee. Laat ik dan ook de naam maar even veranderen; shapewear. Dat klinkt ook iets minder lelijke-oude-dikke-vrouwen-achtig zeg maar. En shapewear hoeft helemaal niet lelijk te zijn.
No-Mi bewijst dit absoluut met haar producten.
Oh, en niet te vergeten; No-Mi shapewear is naadloos en volgens hen comfortabel. Ik ga het in ieder geval zelf ook uitproberen!

DELIVERY!

Ik kreeg mijn No-Mi items in een prachtige zwarte doos met strik. En daarin mijn producten weer in een strik. Wat ontzettend leuk! Daar werd ik heel vrolijk van ♡

Win: No-Mi Shapewear
Win: No-Mi Shapewear

BUTTLIFTER ANTI-CELLULITE

De Buttlifter (€18,95). Deze wilde ik natuurlijk als eerste reviewen. Want buttlifter klinkt veelbelovend 🙂
De buttlifter is eigenlijk een broekje van elastisch stof (88% polyamide, 12% elastane, zoals alle producten die ik hier review). Maar…. Hier komt het.
Het lift je bips. Kijk dat is fijn! Op de 2e foto hieronder kun je een raar frommelig middenstuk zien in het broekje. Dat is dus de plek waar jij je bips in stopt. De rest zit strak en is anti cellulite. Ik heb zelf weinig last van cellulite maar I get the point. Ik denk dat als je putjes hebt deze inderdaad minder of niet zichtbaar zijn met dit broekje aan.
Verder zitten aan de bovenkant van het broekje een soort siliconen streepjes. Wauw! Serieus hier ben ik echt blij mee.
Ik heb vaker dit soort broekjes gehad en ze zakken regelmatig naar beneden. Waardoor het dus eigenlijk lijkt of je nog meer vetrollen hebt… En laat staan hoe het voelt. Door deze strips blijft je broekje dus keurig omhoog.
Wat ik verder nog wil zeggen; dit broekje zit absoluut erg fijn. Niet zo strak dat ik na één hap van mijn eten al uit elkaar plof maar wel goed genoeg om mijn onregelmatige/voluptueuze heupen (klinkt dat gek?) te verhullen.

LIGHT SHAPING HIPSTER

Door naar de Hipster Basic (€16,95). Hij belooft om de billen, heupen, taille én buik te corrigeren. Allright!
Om te beginnen; hij zit erg prettig. Net als de buttlifter zit het broekje goed strak (iets strakker zelfs volgens mij) maar is het niet vervelend en voelt het niet alsof ik niet meer kan ademen.
Ook dit broekje heeft siliconen bandjes aan de bovenkant zodat het niet afzakt naar beneden en best of all; het maakt mijn billen niet plat!
Hoeveel vrouwen die dit soort broekjes dragen doen hun bips tekort? Ik zeg heel veel. Want meestal wordt niet alleen de buik platter gemaakt maar ook de billen. En dat is geheel niet de bedoeling.
De billen krijgen in dit broekje juist een mooie vorm. Het broekje komt tot onder mijn borsten dus bye bye buikje 🙂
De pijpjes lijken in het begin iets strak te zitten maar dit merk ik in de loop van de dag eigenlijk helemaal niet meer. Ik draag dit broekje graag! Niet alleen vermindert het mijn ‘love’ handles maar is het ook nog eens lekker warm 🙂

SHAPING DRESS BASIC

En tot slot kreeg ik de Dress basic (€21,95) om uit te proberen. Yes I love this one too! Dit jurkje is volledig naadloos (de broekjes trouwens ook) en heeft de bekende siliconen strips aan de onderkant, how clever. Hierdoor kruipt je onderjurk dus niet omhoog. Het corrigeert de taille, heupen, buik, bovenbenen én billen
Het jurkje komt bij volledig uitrekken bij mij tot net boven mijn knieën. Maar je kunt dit heel gemakkelijk aanpassen zonder dat er ribbels in het jurkje komen.
Het jurkje maakt mijn bips en borsten allebei niet plat 🙂 Een onderjurkje heb ik niet geprobeerd maar ik heb wel corrigerende hemdjes. En zo blij als ik ben met mijn cup C, heb ik helaas een cup A in deze hemdjes.
Dit jurkje laat mij gelukkig mijn geliefde cup behouden. De bandjes zijn verstelbaar wat ik erg handig vind.
Het enige nadeel is dat dit jurkje een rotklusje is om aan te trekken. Ik heb het dan wel binnen een halve minuut voor elkaar maar ik ben een ontzettend gehaast en ongeduldig mens en dat is dus vooral mijn eigen probleem.

DE ITEMS

I NEED THIS IN MY LIFE

Of je nu vetrollen hebt of niet. Shapewear is er om je lichaam een mooiere vorm te geven zodat jij dat uitstraalt!
Je kunt het hele assortiment op de webshop van No-Mi bekijken en shoppen wat precies bij jou past! De prijzen variëren tussen de €12 en €27 en dat is echt helemaal niet veel voor goede kwaliteit shapewear! Happy shopping ♡

WINNEN?

Win Buttlifter

En HOE leuk is het dat ik niet 1 maar zelfs 2 van de buttlifters mag weggeven?!? Ik mocht mijn lievelingsproduct uitkiezen en deze aan 1 van mijn volgers verloten ♡.  Uiteraard wel een nieuw exemplaar.

Hoe doe je mee?
– Like Maybeautyblog op Facebook
– Like No-Mi Bodywear op Facebook
– Tag jouw vriendin(en) onder deze foto!

Dat is alles. Appeltje eitje dus!
De winnares wordt bekend gemaakt op 22 februari op MayBeautyBlog.nl!
Veel succes ♡

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf

May