Van de week heb ik wat budget goodies gescoord bij het Kruidvat.
Eigenlijk ging ik alleen voor de Rita Ora nagellak maar ik moest nog even kijken bij de make-up van Essence (want Essence is serieus een heel fijn budget make-up merk).
Ik heb wat swatches gemaakt en ik vertel je wat ik vind van deze make-upjes. 

KRUIDVAT GOODIES

ESSENCE - VELVET STICKS

Kruidvat goodies

Even serieus, deze Velvet sticks van Essence zijn maar €1,99.
Kruidvat-Haul-Essence-matte-rimmel-nagellak-eyeliner-9807Het zijn matte lipcolors en ze zijn er in 5 kleuren. Ik heb de kleuren 02 Peony star en 01 Nude hero en ik vind ze PRACHTIG. Werkelijk!
Sowieso ben ik van de nude kleurtjes met een matte dekking. De sticks zijn superhandig in  gebruik want je breng het aan als een soort mega lippotlood.
De kleur blijft een paar uurtjes zitten maar voor €1,99 smeer ik gerust wat vaker hoor, geen probleem. De dekking is ook prima.

ESSENCE DIP EYELINER

Kruidvat goodies

Ik zocht een goede zwarte eyeliner. Ik koos de Black Dip Eyeliner €2,59. Dit is niet de waterproof variant maar bij mij blijft hij toch de hele dag prima zitten.
Kruidvat-Haul-Essence-matte-rimmel-nagellak-eyeliner-9810Essence-eyeliner-liquid-kruidvatIk heb een beetje last van ‘hangende’ oogleden, dus vaak loop ik na een paar uurtjes met een zwarte afdruk onder mijn wenkbrauw rond. Dat is bij deze eyeliner niet zo. Hij geeft dus niet af.
Verder vind ik hem lekker zwart! Hij dekt in ene en met de applicator kun je een dikke lijn maken (door harder te drukken) en een mooie strakke wing (minder drukken).
Als je nog niet veel ervaring hebt met eyeliners dan raad ik je trouwens eerder een stift aan. Pas als je dat onder de knie hebt kunt je het beste een dip of een gel gebruiken.

MY HOLY GRAIL: PEACHELLA

Kruidvat goodies

De perfecte kleur voor de zomer/lente is Peachella van Rimmel €3,99. Dit is een Rita Ora editie en ik weet niet hoelang deze nog in het assortiment blijft.
Dit kleurtje vind ik echt dik vet mooi! De nagellak is wel vrij dik en dat vind ik jammer. Maar ik bewaar mijn nagellak altijd in de koelkast en dat werkt wel beter.
Ik heb op deze foto 2 lagen gebruikt.

Wat is jouw favoriete budget product?

May