Zoals beloofd de tweede beauty box van Young Beauty ♡.
De eerste beautybox in Nederland met natuurlijke (beauty) producten én waar je je eigen beautybox kunt samenstellen voor 1 (klein) bedrag.
Ik heb mijn eigen box samengesteld en ik laat jullie zien wat ik heb uitgekozen. 

SAVE THE WORLD BEAUTYBOX

Save the world - Beauty Box

Young Beauty is een webshop die gericht is op natuurlijke (cosmetica) producten.
Vorige maand zijn zij gestart met een beautybox vol met natuurlijke producten, en het leukste is dat je deze zelf kunt samenstellen!
Geen producten die je niet gebruikt of waar je niets aan hebt dus!

Je kunt de Save the world beautybox bestellen op de webshop van Young Beauty. Voor €15 stel jij je eigen box samen. Hoe?
Doe eerst de Save the world Beautybox in je winkelmand, ga vervolgens naar de producten en kies 5 producten uit (kies bij optie voor ‘beautybox’).
Vervolgens kun je afrekenen en heb jij een hoop geld bespaart, kun je nieuwe producten proberen en krijg je echt een cadeautje opgestuurd thuis.

DIRTY ANGELS FACE WASH

Save the world - Beauty Box

Als eerste koos ik voor de Dirty Angels Face Wash van Bomb Cosmetics €12,95.
Dit is een gezicht cleaner met watermeloen, groene appels en rijpe avocado’s. De pure neroli en wierook oliën helpen om de vermoeide huid te herstellen.
Het product is handgemaakt, natuurlijk en dierproefvrij.

Young-Beauty-Save-the-world-box-0794Ik vind het heerlijk ruiken in de eerste plaats. De substantie is een soort gel die verandert in schuim zodra je het op je gezicht aanbrengt. De cleanser verwijderd mijn make-up prima en het voelt ook erg fijn en zacht aan.Een nadeel voor mij is dat de facewash in een pot zit. Ik was namelijk mijn gezicht altijd onder de douche en ik moet er dus voor zorgen dat er geen water komt in de pot.
Wellicht is dit wel ideaal als je je gezicht wast bij de wasbak.

CLEANSING WIPES

Save the world - Beauty Box

Deze Cleansing wipes van True Girl zijn eigenlijk hygiënische gezichtsdoekjes. Bedoeld om je gezicht mee schoon te maken als je onderweg bent.
Hartstikke handig maar ik draag make-up en ik heb dagcrèmes op die ik niet wil verwijderen.
Ik gebruik ze dus voor mijn handen! Ideaal, want ze zijn ook antibacterieel en ze ruiken erg lekker.
Na gebruik voel ik wel dat mijn huid wat trekkend aanvoelt, mocht je deze doekjes dus voor je gezicht willen gebruiken.. Voor een droge huid raad ik deze niet aan. Maar voor een vette huid is dit ideaal.
Ik vind ze in ieder geval handig, in de auto en in mijn tas zijn ze te vinden!

TOXIC-FREE TAMPONS

Save the world - Beauty Box

Deze heb ik heel bewust gekozen. Het zijn de Toxic-free tampons van Yoni €4,10.
Je hoort de laatste tijd zoveel gekke verhalen over tampons, ik weet niet helemaal wat ik ervan moet denken maar baat het niet schaadt het niet denk ik dan maar over deze ‘gif-vrije’ tampons.
De tampons bevatten geen chemische ingrediënten, bleekmiddel en parfum en dat klinkt best goed.
De prijs vind ik ook nogal meevallen dus ik denk dat ik deze wel zal blijven kopen.

Save the world - Beauty Box
Save the world - Beauty Box

OOGCREME

Save the world - Beauty Box

De True Girl Bright Eyes is een oogcrème die donkere kringen en wallen tegengaat.
De laatste tijd merk ik bij mezelf dat ik hier steeds meer last van krijg dus ik ben echt op zoek naar het wondermiddel (besides make-up).
De oogcrème moet tweemaal daags worden aangebracht na het reinigen van de huid. Dit product is eigenlijk bedoeld voor de jongere huid (en die heb ik niet) dus ik ben benieuwd hoe dit voor mij gaat werken!

KABUKI KWAST

Save the world - Beauty Box

Kwasten heb ik echt plenty, maar dat zijn allemaal grote/lange kwasten. Ik vond deze kwast zo handig omdat hij klein is en dus makkelijk in mijn toilettas past.
Het is de Avril Organic Pro Kabuki Kwast Nummer 27 €7.50. De kwast is ideaal voor losse of compacte poeders die je over het hele gezicht aanbrengt. Dus bij een glimmend gezicht kun je even snel een touch up doen.
Ik vind de kwast ook erg lekker zacht en het is een fijne kwast die ik absoluut vaker zal gebruiken on the road.
De producten van Avril zijn allemaal biologisch, 100% natuurlijk en dierproefvrij. Ze hebben ook hele fijne andere make-up en skincare producten.

MIJN MENING

Save the world - Beauty Box

Ik vind het idee van ‘stel je eigen beautybox samen’ fantastisch! Ik heb het nergens anders gezien en voor veel meiden/vrouwen is dit echt een uitkomst om nieuwe producten te proberen voor een fijne prijs.
De box wordt geleverd in een ecologische zak en is erg leuk ingepakt. De visie van Young Beauty zie je ook terug in de verpakking, namelijk: natuurlijk en biologisch.
Ik vond het wel lastig om producten uit te kiezen omdat er best nog wat keuze is.
Wil je ook een beautybox samenstellen? Iedere eerste week van de maand kun je dit doen op Young Beauty. Happy shopping!

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May