Wie had dat gedacht? Dat ik make-up producten van de Action zou kopen. Ik in ieder geval niet. Ik heb absoluut niets tegen budget make-up maar ik vind de Action spullen wel zo goedkoop dat ik het idee heb dat het niet goed kan zijn. Ik begin maar met de budget nagellakjes. Daar kan weinig mis mee gaan. Ben je benieuwd?Β 

MAX & MORE ABSOLUTE NUDES

Action accessoire hemel

Ik liep door de Action en ik had al een aantal keer om me heen gehoord dat de make-up van Max & More (het action merk) best wel fijne spullen heeft.
Nu durf ik er nog geen huidproducten te kopen (beetje eng) en vraag ik me af hoeΒ goed de producten dan ook zijn maar 1 ding is zeker: ze zijn DIERPROEFVRIJ!
Wauw, Action chapeau! Ik weet niet waarom, maar dit had ik niet verwacht. Een hele fijne verassing dus!

Dit pakketje bevat 6 nude kleurtjes voor op de nagels en het zijn allemaal schattige mini flesjes. Ik vind het er superleuk uitzien.
En het allerleukste komt nog, het pakketje kost namelijk maar €0,99. Serieus, ik lach me rot. Geweldig!

De lakjes hebben geen namen maar dat is ook eigenlijk helemaal niet belangrijk. Het is leuk om de namen te zien maar na 5 minuten ben ik die toch altijd wel weer vergeten.
De kleurtjes variΓ«ren van wat donkerder bruin naar lichtbeige en er zit zelfs een peachy kleurtje in.
Swatches heb ik nog niet gemaakt maar ik was zo enthousiast dat ik het echt even met jullie moest delen. De dekking is overigens prima alleen de lak gaat na 2-3 dagen wel wat chippen. Maar voor die prijs word ik daar niet heel verdrietig van.
Hieronder een overzichtje van de kleuren die in het pakket zitten.

Action accessoire hemel
Action accessoire hemel
Action accessoire hemel
Action accessoire hemel
Action accessoire hemel
Action accessoire hemel

Was jij al bekend met het merk Max & More? Als je nog een aanbeveling hebt voor een product dan hoor ik het graag!

May