Ben je op zoek naar een hele fijne en milde gezichtsreiniger zonder chemische troep? MOA is een merk die cosmetica maakt van de meest natuurlijke ingrediënten en perfect voor een gevoelige huid, acne maar ook voor de normale huid.
Ik ga de ‘Daily Cleansing Ritual’ reviewen en er is ook een winactie!

MOA

MOA Daily Cleansing Ritual

MOA is een heel fijn merk waar ik inmiddels het hele assortiment van heb!
Ik heb ook al eens eerder reviews geschreven over haar producten, namelijk over de Facial oil en over de Green Bath Potion. Als je benieuwd bent, lees het even. Want ook dit zijn fijne producten!

Anyway, MOA is een merk uit Londen dat cosmetica ontwikkeld van natuurlijke ingrediënten. Alle producten zitten bomvol heerlijke kruiden uit de streek en ruiken allemaal fantastisch!
Alle producten zijn natuurlijk dierproefvrij en zien er ‘oh so beautiful’ uit.
Herkenbaar aan de kartonnen verpakkingen met prachtige illustraties en hun groene potjes en flesjes. Zonde om te gebruiken zelfs.
Eerlijk gezegd staan bij mij de kartonnen doosjes mooi uitgestald in de badkamer 😉

DAILY CLEANSING RITUAL

MOA Daily Cleansing Ritual

De verpakkingen van MOA zijn in de eerste plaats echt lief! Heel milieubewust door kartonnen verpakkingen te gebruiken maar die illustraties en teksten “zucht”.. Zó leuk!
Ook de flesjes/potjes zijn allemaal lief voor het milieu, namelijk van glas en in een fijne groene kleur. Dan zie je ook dat je goed bezig bent 😉
De Daily Cleansing Ritual bestaat uit 2 producten die in de koker zitten.

Wat vind je dan precies in de koker?
1. The Green Balm
2. Bamboo sheet

THE GREEN BALM

De balsem is geschikt voor de meest gevoelige huid en ook voor de huid die last heeft van acné. Verder is het niet alleen de bedoeling om je gezicht- make-up te verwijderen maar ook je oog make-up.
Het verwijdert dus je make-up, onzuiverheden en overmatig huidvet/olie.
The green  balm is een soort goedje dat lijkt op kokosolie qua substantie. Het is hard maar wordt door een hogere temperatuur zachter.

MOA Daily Cleansing Ritual

Als je het in je handen wrijft dan wordt het lekker zacht. De bedoeling is dan ook om het even op te warmen in je handen en vervolgens in je gezicht aan te brengen en ook op je ogen.
Het voelt heel zacht, net als kokos olie en het ruikt erg lekker. Zoals ik van MOA gewend ben. Het hoofdingredient is duizendblad en dat zorgt denk ik ook voor de fijne geur.
Vervolgens masseer je het even lekker in.Als het goed is , is nu je make-up al van je huid af en kun je verder met stap 2.

BAMBOO SHEET

MOA Daily Cleansing Ritual

Verder vind je een opgerold bamboe doekje (best een grote!) van heel goede kwaliteit.
First off all, wat is een bamboe doekje? Het is een doek van bamboe, zo ver waren jullie al 😉
Bamboe staat bekend om de anti bacteriële functie, is heerlijk zacht én ecologisch. Voor je huid dus 1 van de beste materialen die je kan gebruiken.

Het bamboedoekje is bedoeld om de balm mee te verwijderen. De ene kant van het bamboedoekje is een klein beetje ruw zodat het ook nog een exfoliërende werking heeft, Met deze kant (en nat gemaakt met warm water) verwijder je dus al je make-up die je met de balm hebt los gehaald van je huid.
Wanneer al je make-up is verwijderd dan gebruik je de andere kant van de doek. Die is super zacht! Maak nu de doek nat met koud water, wring uit en ga over je huid heen. Het is een heel zacht gevoel en door het koude water sluiten ook je poriën weer waardoor er geen vuil meer naar binnen kan.

WHAT DID I THINK?

Ik reinig mijn gezicht normaal gesproken met een reinigingsmelk of ander soort cleanser. Ook heb ik wel eerder een bamboe doekje gebruikt.
Maar dit bamboedoekje is zo stevig en dik, en aan twee kanten verschillend. Ik vind het echt heerlijk. Ik krijg het gevoel als bij een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste, Die zijn ook altijd met warme doeken in de weer.

MOA Daily Cleansing Ritual

De balm is ook heel erg fijn en verwijderd absoluut AL je make-up. Ook mijn oog make-up wordt zonder te schrobben verwijderd.
Ik heb nu wimper extensions dus mag het niet op mijn ogen gebruiken, dus let op als jij ook extensions hebt!
Het doet me een beetje denken aan kokosolie, die ook heel goed werkt om je make-up te verwijderen. Alleen ruikt de balm echt 10x lekkerder.
Wat ik persoonlijk niet heel prettig vind is dat het een laagje op mijn huid achterlaat. Ik was dit er zelf af. Maar dat is mijn voorkeur. Want het laagje wat er achterblijft zorgt er juist weer voor dat je gezicht lekker gehydrateerd blijft.

WINACTIE

MOA Daily Cleansing Ritual

Dus kortom om kans te maken:

  • Like May Cate op Facebook
  • Reageer onder deze foto waarom je graag zou willen winnen

That’s it! Succes ladies. De winnares wordt op maandag 18 juli bekend gemaakt!

Dit bovenstaande pakketje ga ik weggeven! Hoe leuk is dat 🙂
Dus wil jij graag kans maken op de ‘Daily Cleaning Ritual’? Zorg er dan voor dat je in ieder geval mijn Facebook liked en een reactie achterlaat op de actie foto waarom jij dit graag wilt winnen.
(Mag ook hieronder).
Als je bovenstaande hebt gedaan dan maak je automatisch kans.
Ik ga de winnares uit een pot met namen grabbelen 🙂 Is weer eens wat anders.

MOA Daily Cleansing Ritual

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May