Mascara met avocado olie? Klinkt gek maar klinkt goed! Geen idee waarom maar ik vind het lekker gezond klinken. Deze mascara van MUA bevat de avocado olie en belooft je wimpers volume te geven, te verzorgen en zelfs te laten groeien! Joe, lees je mee?

MUA EYE DEFINE NOURISH & CARE VOLUME MASCARA

MASCARA MET AVOCADO OLIE

De grootste truc om je wimpers te laten groeien is met olie. Castor olie, avocado olie en vast nog een aantal middeltjes die de haargroei bevorderen.
De truc van het aanbrengen van olie kende ik al. Je smeert wat olie op je wimperrand voordat je gaat slapen, dit doe je enkele weken en voila! De wimpers zijn voller en langer (echt waar!).
Maar wat ik nog niet kende is een mascara die deze olie gewoon al bevat! Slim zeg, je hoeft dus geen extra moeite meer te doen of met olie in de weer te gaan.
Het aanbrengen van mascara is dus al voldoende om je wimpers te laten groeien. Klinkt misschien te goed om waar te zijn en ik kan jullie nog geen resultaat laten zien, maar ik ga jullie over een aantal weekjes een voor- en na foto laten zien. Wie weet?
Nu ga ik het alleen met jullie hebben over de mascara in het gebruik en wat ik ervan vind.

MASCARA MET AVOCADO OLIE

Ten eerste het uiterlijk. Ziet er goed uit! De dop is van licht metallic groen wat mij weer doet denken aan de avocado. Het onderste gedeelte is zwart en geeft met grote letters de naam en de functie van de mascara weer.
Ik was heel benieuwd naar deze mascara omdat ik wel wat extra wimpergroei kan gebruiken. Na een maand geleden (tegen beter weten in) te zitten pulken aan de restjes wimperextensions is mijn wimper niet meer zo voluptueus als het geweest is. En ja, dat groeit wel weer hoor. Maar een beetje hulp kan ik wel waarderen.

Het borsteltje van de mascara is lekker vol en ik kan aan het borsteltje al zien dat de mascara niet gaat klonteren omdat het allemaal goed verdeeld is over het borsteltje en hier ook nog geen klontjes bevat.
Ik ben echt een leek in het uitleggen van dit soort dingen hoor, maar misschien is dat voor medeleken wel prettig haha.
Het aanbrengen van de mascara vind ik ook prettig met dit borsteltje. Zoals ik verwacht had, geen klontjes en mooi verdeeld over mijn wimpers.
Ik heb de mascara ongeveer 6 tot 9 keer over mijn eigen wimpers gehaald en de haartjes waren nog mooi verspreid.
Volume zie ik echter niet heel veel. Misschien komt dat wel omdat ik meer had verwacht en omdat mijn wimpers zelf niet meer zijn wat het geweest is.
Voor nu, ben ik wel tevreden over het resultaat. Als ik Γ©cht knallende ogen wil dan plak ik gewoon mijn nep wimpers op, no problem.
De mascara blijft de gehele dag goed zitten bij mij en ik verander niet in een panda aan het einde van de dag. Daarentegen is de mascara wel weer makkelijk te verwijderen met een facewash (ik gebruik nooit oogmake-up remover).

MASCARA MET AVOCADO OLIE
MASCARA MET AVOCADO OLIE

Let niet op mijn hangende oogjes, ik had een beetje koorts op de dag van de foto.

WHERE TO BUY?

De mascara is verkrijgbaar vanaf half augustus, nu dus al voor de prijs van €5,49. Daarom houd ik ook van MUA. Ze zijn budget vriendelijk en de kwaliteit is echt super. Ik heb al vaker over producten van MUA geschreven. Klik hier voor een overzichtje van alle reviews.

De producten van MUA zijn te koop bij Kruidvat of online. En dan wel hier!

Heb jij deze mascara al geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May