Van die casual dagen dat je geen uitgesproken make-up wilt dragen. Ze komen bij mij vaker voor dan dat ik zin heb om full face de deur uit te gaan.
Die gezonde roze lippen en wangen die ik had toen ik 16 was, die zijn niet meer… Seraphina Botanicals heeft daar een product voor gevonden die ik met open armen ontvang. Lees even verder! 

SERAPHINE BOTANICALS

Als je nog nooit van het merk gehoord hebt, do not shame on yourself! Want ik kende het ook nog niet. Ik zal kort wat informatie geven over het merk in al mijn enthousiasme. Want serieus, het klinkt goed!!
Seraphine Botanicals is een cosmetica merk dat zich focust op organische (100% natuurlijke), fairtrade producten.
De producten bevatten NOOIT: parabanen, chemische toevoegingen, kunstmatige kleur- en geurstoffen, siliconen, pthalates, sulfaten, petroleum en meer van dat soort ongein dat helemaal niet goed is voor je huid.
Verder zijn zij 100% cruelty free. Zij werken alleen samen met bedrijven die die standpunt ook hebben. Big yay dus!
Ze richten zich vooral op skincare en make-up. Neem echt even een kijkje op hun website want de producten zien er ZO geweldig uit! Ik ben alleen al verliefd op de verpakkingen!!!

ROSY CHEEKS

ROSY LIPS

De verpakking alleen al. Daarom zou ik hem al hebben gekocht! Wauw! Helemaal pastel kleurig met kleine rozen illustraties op het doosje en de tube.
De Rosy Cheeks is voor 95% uit natuurlijke ingrediënten gehaald en bevat watermeloen zaadolie, en ylang-ylang olie.
seraphine-rosy-cheeks-review-8604Het product zelf is vloeibaar en doet mij een beetje denken aan de verf die wij op de basisschool gebruikten. Qua substantie dan.
Als je het zo uit de tube ziet zul je misschien even schrikken. Jeetje wat heftig! Dat dacht ik dus ook.
Maar bij het aanbrengen zul je merken dat er niet veel van de heftigheid overblijft maar dat het een heel mooi en natuurlijk rozig kleurtje achterlaat.

Rosy-cheeks-lips-review-9142Ik deed een beetje van de gel op de rug van mijn hand en met mijn vingers depte ik dit voorzichtig op mijn lippen. Je kan het ook smeren maar dan wordt de kleur minder zichtbaar.
Ik raad je niet aan om het met de vingers te doen trouwens. Want het gaat er bij mij vrijwel niet meer af.
Pas na een paar uur merk ik dat de kleur van mijn vingertoppen begint te slijten. Dat vind ik zelf wel een beetje jammer, maar aan de andere kant kan je er dus ook van uit gaan dat de kleur óók op je lippen zo goed blijft zitten 😉

Het product heet Rosy Cheeks, waarom is de titel van dit artikel dan Rosy Lips? Simpel, ik gebruik het niet voor mijn wangen. Ik ben altijd heel subtiel met mijn blush en gebruik zo goed als geen rood tinten omdat ik al aardig wat rood tinten op mijn gezicht heb. Meh.
Ik gebruik deze gel dus alleen voor mijn lippen. En ik vind het echt geweldig!
Op de dagen dat ik weinig zin heb om mijn make-up te doen maar er toch niet wil uitzien als een naaktslak dan kies ik voor deze kleur op mijn lippen. Dat geeft me net even dat beetje extra.

ROSY LIPS
ROSY LIPS
ROSY LIPS
May