De Kardashians hebben geen introductie nodig. Dus dat ga ik niet doen. Kardashians haarverzorging misschien wel.
Want naast een make-up lijn en een kledinglijn hebben ze nu ook een haarverzorgingslijn.
Vandaag review ik de droog shampoo en de droog conditioner van deze lijn. 

KARDASHIAN DROOG SHAMPOO

De droogshampoo en de droog conditioner zitten in dezelfde lijn. Ze bevatten beide Black Seed Oil. Dit geeft je haar een prachtige glans, aldus de Kardashians.
De flessen zijn in de eerste plaats heel mooi. Ze ogen ontzettend luxueus vanwege de zwarte fles met de gouden details. Pretty!
Beide flessen zijn 150 gram, het zijn best grote flessen waar je in ieder geval een maandje mee kan doen (tenzij je echt helemaal los gaat).
De droogshampoo geeft het haar verfrissing, stevigheid en textuur. Droogshampoo haalt ook het vet uit je haar, of tenminste het haar wordt stugger waardoor het niet meer vet aanvoelt.
Hierdoor krijg je dus ook meer volume in je haar en kan je het gebruiken als hulpmiddel bij het touperen van je haar (hello big hair!!).

De toegevoegde black seed oil is een speciaal ingrediΓ«nt en is verwerkt in alle Kardashian Beauty producten. De olie is afkomstig van geperste zaden van de Nigella Sativa. Deze bloeiende plant uit het middellandse zeegebied staat bekend om zijn goede ontwikkelingen binnen droge omstandigheden.
Deze olie bevat:
– Omega-3 omega-6: Deze zorgen ervoor dat het haar revitaliseert en versterkt.
– Antioxidanten en vitamines: Hierdoor word de conditie verbeterd, blijft het haar gezond en krijgt glans.

En de droogshampoo ruikt echt GODDELIJK! Ik blijf het ook echt de hele dag ruiken (wat best wel speciaal is voor een droogshampoo want meestal vervliegt de geur redelijk snel).
Ik gebruik de droogshampoo om de vettigheid uit mijn haar te halen en dat werkt prima! Deze spray laat bij mij ook geen witte waas achter. Maar misschien komt dat omdat ik inmiddels blond ben en je het daar niet meer op ziet.
Dus pin me hier niet op vast.
Verder heb ik het ook gebruikt om mijnhaar te touperen. Ik spray het dan onder de bovenste plukken en op die plek ga ik ook met de borstel vanaf het midden van mijn haar ongeveer tot aan mijn hoofdhuid. En jawel, hello big hair!!

KARDASHIANS HAARVERZORGING

KARDASHIAN DROOG CONDITIONER

Nu bestaat er ook nog een droog conditioner. Iets minder bekend dan de droogshampoos maar ik kende het al en I’m hooked!
In tegenstelling tot de droogshampoo die het haar wat stugger maakt, zorgt de droog conditioner juist voor gladder en glanzend haar.
Daarnaast hydrateert het haar ook zoals een reguliere conditioner zou doen.
Net als de droogshampoo bevat de conditioner ook black seed oil en heeft daardoor dezelfde eigenschappen zoals ik hierboven al heb besproken.

De droog conditioner heeft dezelfde fijne geur als de droog shampoo en blijft ook lekker lang hangen.
Mijn haar wordt er zichtbaar zachter van, zoals jullie misschien weten is mijn haar vorige week geblondeerd en kan daardoor dus wat stugger aanvoelen. De droog conditioner lost dit dus tijdelijk op.
Ik gebruik de flessen beide. Eerst maak ik mijn haar wat voller door de droogshampoo te gebruiken en te touperen en vervolgens spuit ik wat droog conditioner eroverheen om de glans en zachtheid terug te brengen.

De producten zijn wel redelijk prijzig, iets duurder dan ik gewend ben van producten zoals deze. Of ik het ze waard vind? Aan de ene kant ja, want ze ruiken echt fijn en ze doen wat ze beloven. Maar aan de andere kant heb ik het ook niet altijd heel breed en zal ik toch eerder gaan voor een goedkopere variant. Daarnaast zijn de producten niet dierproefvrij. Wat ik ook wel jammer vind.

KOPEN

KARDASHIANS HAARVERZORGING

Zelf heb ik beide producten bij de salon vandaan waar ik mijn haar heb geverfd. Namelijk bij Cosmo Hair Styling in IJmuiden. Mocht je daar nu niet in de buurt wonen kun je ook even googlen en dan vind je ze ook πŸ™‚

Deze review bevat producten die zijn ontvangen door een merk/bedrijf

May