Ik wacht met ongeduld af tot ik mijn L’Occitane advent kalender mag openen. Maar in de tussentijd heb ik toch nog wat leuke L’Occitane goodies weten te scoren! Yay! Niet alleen heb ik ze gratis gekregen maar ook jij kan ze gratis krijgen 🙂
Hoe? Lees dan snel even verder. 

40 YEARS OF L'OCCITANE

Om haar 40e verjaardag te vieren deelt L’Occitane uit. Eerder plaatste ik al een artikel over de limited edition van de parfum ter ere van het jubileum, nu heeft het merk besloten om samen te werken met Soledad Bravi van ELLE Magazine.
Zij heeft speciaal voor deze gelegenheid 3 mugs ontworpen met superleuke designs!
De illustraties komen voort uit de inspiratie van de zomer: warme lucht, fluitende vogels, zoemende bijen, ontspanning en genieten van de kleine dingen.

L'OCCITANE GOODIES

L’OCCITANE GOODIES

Bij aankoop van €15 bij de winkels van L’Occitane of online krijg je nu gratis een van bovenstaande bekers + een handcrème (30ml).
En uit ervaring kon ik al zeggen dat de handcrèmes echt superfijn zijn. Deze keer kreeg ik de limited edition handcrème met rozengeur. Er zijn drie verschillende geuren, dus welke je krijgt is nog een verassing. Net als de bekers trouwens 🙂

De actie is geldig tot 25 oktober en als je online besteld, gebruik dan de code: MUGCWE om je gratis goodies te ontvangen.
Hier beneden zie je de mijne <3 En alles van het merk ruikt zó lekker!

L'OCCITANE GOODIES
L'OCCITANE GOODIES

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May