Mariska van Matte & Shimmer heeft weer een te gekke look gemaakt voor de make-up monday! Natuurlijk een Halloween gerelateerde make-up want hey, die blijven gewoon cool. Een bloody eyeliner, creepy but yet stunning!
Lees verder voor meer foto’s en details! 

BLOODY EYELINER

Om toch een klein beetje met Halloween mee te doen heb ik deze look gemaakt. Ik wilde graag een look die er grotendeels uitziet als een normale look, zodat je nog steeds full glam make-up kan dragen, maar ook weer met een tintje van het Halloween thema.

Een bloody liner als deze maken is niet super ingewikkeld. Ik doe nooit uitgebreide Halloween of Special Effects Makeup, dus er zijn alleen spullen gebruikt die je waarschijnlijk ook wel thuis hebt liggen.

Eerst heb ik m’n gezichtsmake-up zoals normaal gesproken gedaan. Daarna oogschaduwbasis op gedaan. Hiervoor gebruik ik altijd een Paint Pot van MAC. En dan komt het: een wing! Zo lang, scherp en strak mogelijk. Hoewel hij aan de onderkant niet perfect hoeft te zijn; hier komt weer van alles roods overheen.

Dan komt het bloody deel van de eyeliner-look. Dat bestaat uit 2 stappen. Eerst heb ik onder de eyeliner oogschaduw gemixt en aangebracht, in de kleuren roze, rood en blauw. Als je deze oogschaduwkleuren mengt, lijkt het namelijk op de kleur die je huid krijgt wanneer het heel erg geïrriteerd is. Dan de 2e stap; langs de onderste eyelinerrand heb ik met een eyelinerkwastje donkerrode lipstick aangebracht. Dit gaat er dan meer uitzien als een soort bloed of snee.

Op die manier is het opgebouwd! De tekst is langer dan dat het ingewikkeld is, het is allemaal prima te doen. Ideaal als je volledig glam make-up wil doen maar toch met een thema niet buiten de boot wil vallen.

MAKE-UP MONDAY: BLOODY EYELINER
MAKE-UP MONDAY: BLOODY EYELINER
MAKE-UP MONDAY: BLOODY EYELINER

GEBRUIKTE PRODUCTEN

De wimpers die ik hier draag zijn Sultry lashes van Annytude en de lipgloss is Wolfie van Colourpop. Voor m’n wenkbrauwen, foundation en concealer gebruik ik in routine dezelfde producten: Dipbrow van Anastasia, L’oreal Magic Lumi & NYX HD concealer wand. Voor het oogschaduw gedeelte van de look heb ik het Semi-Sweet Chocolate Bar palette van Too Faced gebruikt, maar een looks als deze kan je met elk soort basic palette wel maken.

MATTE & SHIMMER SOCIALS

Wil je meer werk van Mariska zien? Of haar volgen voor meer looks & tutorials? Check dan haar social media:

Instagram: Matte & Shimmer
Facebook live groep: Matte & Shimmer live groep

Website: Matteandshimmer.nl

May