Een goede topcoat vinden is best nog wel lastig als je je erin verdiept. Ik heb er talloze geprobeerd en ze zijn het soms net niet en soms ben ik nog wel tevreden.
Vandaag review ik de plumping topcoat van OPI. Ze belooft je nagels een gelachtige look te geven en heeft een hoogglans formule. Ik heb hem uitgeprobeerd en laat vandaag zien wat ik ervan vond.Β 

OPI Plumping Topcoat

Ik kan hier nu een verhaal gaan vertellen over OPI maar volgens mij kennen jullie het merk allemaal wel. Een merk gespecialiseerd in nagel producten (verzorging, lak etc.).
Ik vind OPI echt een heel fijn merk, ze hebben werkelijk alle kleurtjes en ook allerlei soorten verzorgingsproducten, base coats en topcoats. Het merk is niet geheel dierproefvrij.
Zo heb ik vorig jaar de matte topcoat van OPI gebruikt, mijn favoriet en regelmatig draag ik de lakjes van het merk. Een glanzende topcoat van OPI heb ik volgens mij ook wel eens gehad maar deze nog niet.

Het is de Plumping Top Coat en belooft je nagels te laten glanzen, volume te geven en er sterker uit te laten zien. Goed om te weten! Mijn nagels zijn namelijk precies net niks na jaren gebruik van acryl en gellak.
Een beetje volume kan ik dus wel gebruiken tijdens het herstellen van mijn nagels. Want serieus ze zien er echt niet uit en zijn veel te dun…

OPI PLUMPING TOPCOAT
OPI PLUMPING TOPCOAT

Ok, let’s go to the review!

Het potje ziet eruit zoals we zijn gewend van OPI in haar vertrouwde vorm. Het kwastje is lekker breed wat ik altijd prettig vind aanbrengen.
De lak zelf is nogal dik, en er zit redelijk veel aan het kwastje wanneer je deze uit het potje haalt. Dus eventjes afvegen aan het randje is wel nodig.
Tijdens het aanbrengen is het eigenlijk best fijn dat de lak zo dik is, je hebt hierdoor maar 2 streken nodig om de nagel volledig te lakken en ik kan 3 nagels doen met 1 kwastje zeg maar.
De topcoat droogt SUPERsnel! Na 2 minuten is de lak al zo goed als droog. Kijk nog wel uit want als je ergens tegenaan stoot heb je waarschijnlijk wel een beschadiging. Maar op zich kun je je handen weer gebruiken. Vet fijn want ik vind niks zo vervelend als wachten tot je nagels droog zijn..

De glans vervolgens, ja behoorlijk! Op de foto’s is het niet goed te zien maar er zit echt een goede glans over de nagel heen en door de dikte van de lak zijn alle eventuele kleine beschadigingen ook gewoon onzichtbaar.
Lijkt het nu ook echt op gellak? Nou, eerlijk gezegd vind ik van wel. De nagels zien er inderdaad sterk en mooi ge’plumped’ uit.
Ik heb op de foto’s een subtiele lichtroze lak onder de topcoat aangebracht omdat mijn eigen nagels gewoon nog niet om aan te zien zijn. Ik heb ook geprobeerd de topcoat op mijn ongelakte nagels aan te brengen maar dat is niet zo een succes geweest. Het bladdert dan best wel snel af.
Wil je toch alleen de topcoat gebruiken? Gebruik dan vantevoren even een basecoat, dit zal je wel helpen denk ik.

VOOR

OPI PLUMPING TOPCOAT

NA

OPI PLUMPING TOPCOAT

Klik voor een groter beeld even op de foto’s.
Ik ben echt tevreden met deze topcoat. Hij blijft bij mij met nagellak eronder minstens 5 dagen goed zitten en glanzen. Uiteindelijk wordt de glans gewoon minder. Maar na 5 dagen ben ik toch altijd alweer uitgekeken op m’n kleurtje.
Voor de mensen met acrylnagels of gel nagels is deze topcoat ook perfect. Na een week wordt de glans van de acryl/gel toch altijd wat minder.
Als je deze topcoat er dan even op aanbrengt dan zijn ze weer zo goed als nieuw.

De plumping topcoat is te koop op de website van OPI voor €22,95

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May