Het is alweer even geleden dat ik een lakje heb uitgeprobeerd. En we zitten middenin de herfst/winter dus dat vereist natuurlijk nieuwe kleurtjes nagellak.
De pastelkleurtjes zijn weer geweest (hoe jammer eigenlijk). Maar de herfstkleuren van Etos mogen er absoluut ook zijn. Mooie diepe warme kleuren die perfect passen bij dit seizoen.
De swatches en meer informatie vind je in het artikel, lees je mee?Β 

HERFST NAGELLAK

HERFST LAKJES VAN ETOS

Herfst lakjes

De nagellakjes die ik kreeg waren allemaal prachtige kleurtjes en ik vond het moeilijk om mijn favoriete kleur uit te kiezen.
Maar voordat we verder gaan, eerst kort wat informatie over de lakjes.
First of all, ze zijn te koop bij de Etos (Duh) voor €1,99 per stuk en dat is SUPER budget. Je hoeft dus eigenlijk niet te kiezen, voor die prijs kun je er gewoon meerdere meenemen toch?

De kwaliteit van Etos producten vind ik niet passend bij de lage prijs, super!

De potjes zijn simpel en hebben een groot Etos logo aan de voorkant. Bovenop de dop zie je de kleurnaam van de lak. Duidelijk!
De kwastjes zijn redelijk breed wat ik altijd fijn vind lakken, hiermee ben je namelijk na drie streken klaar.
Ik heb de lakjes twee keer aangebracht voor het mooiste resultaat en bij mij zat de lak tot 5 dagen prima op mijn nagel. De kwaliteit is dus niet net zo weinig als de prijs, de kwaliteit is top. Ik vind dat sowieso altijd wel van Etos eigen merk. Ik gebruik redelijk wat producten en vind ze stuk voor stuk fijn.

De kleurtjes die ik heb aangebracht laat ik hieronder zien.

TROUBLEMAKER

HERFST LAKJES VAN ETOS

DEEP OCEAN

HERFST LAKJES VAN ETOS

SH*T UP

HERFST LAKJES VAN ETOS

DREAM BIG HONEY

HERFST LAKJES VAN ETOS

SIP OF RED WINE

HERFST LAKJES VAN ETOS

ALE KLEURTJES

HERFST LAKJES VAN ETOS

De namen vind ik trouwens ook zo leuk. Ik moet soms wel eens lachen om namen en vraag me af hoe ze dit bedacht hebben. Zoals ‘Dream Big Honey’. Gaat dat over een forse vrouw die haar dromen achterna moet gaan of moet je juist dromen over veel honing? Haha, geen idee hoor maar ik vraag me wel eens af wat de inspiratie dan is.

HERFST LAKJES VAN ETOS

Als ik dan toch een favoriet moet uitkiezen dan ga ik voor Dream Big Honey, maar ik vind Deep Ocean ook prachtig.
Toch vind ik Deep Ocean meer een lentekleurtje, dus mijn favoriet is Dream Big Honey. Lekker donker maar met een warme gloed en past eigenlijk wel bij iedere outfit en accessoires.

Wat is jouw herfst favoriet?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May