Make-up Monday Galaxy inspired! Klinkt goed toch? Mariska van Matte & Shimmer die jullie inmiddels wel kennen heeft deze look gemaakt voor vandaag.
Lekker colourful en om instant vrolijk van te worden. Ik hou ervan! Voor de volledige look en de gebruikte producten/how-to lees dan het volledige artikel.

Galaxy

Hoewel de galaxy-trend niet meer zo groot is als het was, blijf ik de kleurencombinaties ervan toch heel mooi vinden. Nu ik sinds kort het Urban Decay Full Spectrum palette heb, heb ik alle kleuren om dit soort gekleurde looks te maken. De donkere blauwe en paarse kleuren vind ik ook wel mooi bij het seizoen passen. Daar ben ik mee aan de slag gegaan, en zo is deze look geboren!

MAKE-UP MONDAY: GALAXY INSPIRED

HOW TO

Voor m’n wenkbrauwen was ik eerst geobsedeerd met de Dipbrow van Anastasia Beverly Hills. Sinds kort ben ik eigenlijk overgestapt op Wunderbrow, wat ik ook voor deze look gebruikt heb. Waarom? Wunderbrow blijft echt heel lang zitten, en -lui kind dat ik ben- vind ik het handiger om gewoon de avond van te voren m’n wenkbrauwen te kunnen doen.

Ik was geobsedeerd met de Dipbrow van ABH, sinds kort ben ik overgestapt naar Wunderbrow

Voor m’n oogschaduw heb ik dus het Urban Decay Full Spectrum palette gebruikt, een prachtig palette met letterlijk alle kleuren van de regenboog! Heerlijke kwaliteit en ideaal voor wat meer opvallende looks. De eyeliner is van NYX en de wimpers zijn van Annytude in de stijl ‘Sultry’.

MAKE-UP MONDAY: GALAXY INSPIRED

Om het draagbaar te houden wilde ik een niet al te gekke lipkleur, maar toch iets wat een beetje bij het galaxy-idee past. Als basis heb ik daarom Androgyny van Jeffree Star Cosmetics gebruikt, een soort donkere nude. Daar overheen heb ik de glanzende en glitterende lip topper Tan Lines (Jouer Cosmetics) gebruikt.

MAKE-UP MONDAY: GALAXY INSPIRED

FOLLOW MATTE & SHIMMER

Wil je meer werk van Mariska zien? Of haar volgen voor meer looks & tutorials? Check dan haar social media:

Instagram: Matte & Shimmer
Facebook live groep: Matte & Shimmer live groep

Website: Matteandshimmer.nl

May