Even een kort artikeltje deze zaterdag. Just a tip. Want als je nu bij Kruidvat voor €7,99 aan MUA Cosmetics make-up koopt krijg je deze gratis Limited Edition lipgloss van MUA.
Foto’s en swatches vind je in dit artikel :-). You’re welcome! 

LIMITED EDITION METALLIC LIQUID LIPSTICK

TIP: GRATIS LIPGLOSS MUA

Dit seizoen vind je overal de metallic lipcolors. Ik houd van metallic. Het is de nieuwe matte zeg maar.
Het doet net iets meer met de lippen en als je toevallig van jezelf niet zulke volle lippen hebt dan creëer je met een metallic lipstick toch die vollere lippen.

Metallic is het nieuwe matte

MUA speelt daar handig op in en geeft daarom een gratis metallic liquid lipstick weg als je voor €7,99 aan MUA producten aanschaft bij Kruidvat.
De liquid lipstick is een limited edition en is dus niet los te koop. De enige manier om deze kleur te bemachtigen is dus via deze weg 😉

TIP: GRATIS LIPGLOSS MUA

Persoonlijk ben ik nooit zo een fan van een rode lipstick, tenzij het net de goede kleur is. En dat is deze.
Zoals je hierboven op de swatch kunt zien is de kleur super fel en goed gepigmenteerd. In één laagje heb je dit effect. Love it!
Echt metallic vind ik hem niet zo maar hij heeft wel een prachtig stel shimmers in de liquid lipstick. Dat toch een beetje die glamour look geeft.
Oké, toegegeven. Ik draag deze lipstick niet zo vaak overdag maar voor een feestje en zeker tijdens de feestdagen is deze lipstick perfect (ook als cadeautje).

Happy shopping!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May