Better be safe then sorry. Dat zeggen ze altijd. En ik blijf met mijn make-up vaak in mijn comfort zone: de nude lips. Lekker veilig, maar vooral ook altijd goed: overdag naar je werk, ’s avonds in combinatie met een smokey eye. Het kan altijd.
Het vinden van een goede nude lip is z贸 moeilijk! Bij iedere huidkleur past namelijk weer een andere nude kleur. In dit artikel vind je welke kleur het beste bij jouw huidskleur past en test ik of het klopt.

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIP

Deze fall/winter is de nude lip gewoon terug. Of terug? Het is volgens mij nooit weggeweest. Tenminste, niet bij mij 馃槈
De perfecte nude lip is 茅cht lastig te vinden, al zou je denken van niet.
Want wat bij de een prachtig staat, laat de ander er misschien uitzien alsof je al een tijdje dood bent. Veel vrouwen kiezen ook de verkeerde kleur en dat is z贸 zonde.

Een nude lip die je eruit laat zien alsof je dood bent

Clinique heeft nu een heel fijne tool om de perfecte nude lip te vinden. Namelijk gebaseerd op jouw foundation kleur. Wanneer deze foundation perfect bij je huid past, past de nude lip ook perfect bij je huid (tenminste, als je er niet bijloopt als een oranje wortel dan moet het goed komen).

ZEER LICHTE TOT LICHTE FOUNDATION

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

Kies voor een lipstick waarvan de kleur bijna gelijk is aan je huidskleur maar met een abrikoos- of koraalachtige toon om je lippen niet weg te laten vallen in je gezicht.
De perfecte matches voor jou zijn:
– Clinique Pop Lip Color + Primer in beige pop

LICHTE TOT MEDIUM FOUNDATION

Laat je lippen verschillen van je huidskleur door een nude-tint met een neutrale roze en beige-abrikoos ondertoon te kiezen. Dit neutraliseert je lijkkleur, laat je lippen voller lijken en zorgt ervoor dat de vorm van je lippen duidelijk naar voren komt.
De perfecte matches voor jou zijn:
– Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer in nude pop

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

MEDIUM FOUNDATION

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

Voor de medium foundation ga je op zoek naar warme kaneel, karamel en toffee-achtige tonen. Deze kleuren cre毛ren nude lippen die goed matchen met donkere wenkbrauwen en donker haar.
De perfecte matches voor jou:
– Chubby stick Moisturizing Lip Colour Balm in White Lotta Honey

DONKERE FOUNDATION

Wanneer je een donkere foundation gebruikt dan hebben je lippen waarschijnlijk al een mooie, natuurlijke kleur van zichzelf. Kleuren als mokka, brons en koper zullen de natuurlijke warmte in de huid naar voren laten komen en de vorm van je lippen accentueren.
De perfecte matches voor jou:
– Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer in Boom Pop

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

TIPS

Kies voor een textuur die jij fijn vindt en die verschilt van je huidskleur

  • Wanneer je lippen van zichzelf een intense kleur hebben is het handig om eerst foundation op je lippen aan te brengen. Hierdoor zullen je lippen minder gepigmenteerd zijn. Vervolgens breng je de nude- lippenstift aan over de aangebrachte foundation.
  • Wanneer je lippen een blauwe ondertoon hebben, kies dan voor een nude-tint met een perzik-achtige of een gouden ondertoon. De oranje tint zal ervoor zorgen dat de blauwe ondertoon wordt geneutraliseerd.
  • Kies voor een textuur die jij fijn vindt en die verschilt van je huidskleur! Je kan kiezen uit diverse texturen en finishes, van casual glanzend tot een luxe liquid matte lippenstift.

MIJN NUDE LIPPIES

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

Ik heb een medium foundation met een warme ondertoon. Dit heb ik doorgegeven en vervolgens kreeg ik de kleurtjes 02 Lip Colour + Primer Bare pop & 01 Pop Lacquer Lip Colour + Primer Cocoa Pop.

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS
VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

Ze lijken wat donkerder op de foto’s maar hieronder kun je de lippies zien als ik ze heb aangebracht. Zo zien ze er dus uit op mijn lippen.

De eerste is echt een lipgloss en glimt lekker goed, de ander is een lipstick met een lichte shimmer/metallic achtige glans, dit laat de lippen ook voller lijken en zorgt voor een mooi effect. Ze hebben beide een licht roze abrikoosachtige kleur.
To be honest, de kleur klopt inderdaad! Ik vind de lippies prachtig!

02. BARE POP

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

01. COCOA POP

VIND JOUW PERFECTE NUDE LIPS

Heb jij de perfecte nude lip al gevonden?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.  Het merk is niet dierproefvrij

May