Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen voor je vriendin, zus, moeder of gewoon lekker voor jezelf? Ik heb een leuke tip voor jullie. De Celebration Eyes gift set van Christian Faye.
Een setje met een aantal fijne en handige tools voor de ogen.
Niet alleen geef ik de tip, ik heb het ook gelijk uitgeprobeerd. Om te kijken of je een flutcadeau geeft of echt een leuk cadeau. Lees je mee? 

CHRISTIAN FAYE

Christian Faye is een cosmetica merk die al eerder voorbij is gekomen op mijn blog.
Zo heb ik de Eyebrow pomade geprobeerd en behoort die inmiddels tot mijn favoriet in mijn make-up stash.
Het merk is vooral gericht op de wenkbrauwen en de ogen. Zo kun je er allerlei tools en producten kopen voor de brows: gels, poeders, tools maar ook oogschaduw en fake lashes.
Het merk is overigens dierproefvrij.

CELEBRATION EYES

CADEAUTIP: CELEBRATION EYES

Christian Faye vind dat we in het komende seizoen moeten gaan schitteren. And I couldn’t agree more. Ze springen hiermee handig in op de metallic trend door een Gold Metallic Eyeliner toe te voegen aan de gift set.
De eyeliner is verrijkt met golden shimmers voor een opvallende look. Je kunt de eyeliner gebruiker als een ‘regular’ eyeliner, namelijk bovenop het ooglid, als winged liner of om helemaal te shinen óók onder je onderste wimperrand.

We moeten komend seizoen schitteren!

Verder vind je in de set ook een mascara die je een instant dramatic effect geeft. De mascara geeft je wimpers lengte en volume.
Het borsteltje is van siliconen die ervoor zorgt dat de wimperhaartjes worden gesepareerd en zelfs de kleinste haartjes een laagje mascara krijgen.

Tot slot en essentieel bij een flawless make-up look: strakke wenkbrauwen. Daarom vind je in de set ook een tweezer. De tweezer is van roestvrij staal en heeft een scherpe, goed sluitende punt om zelfs de kleinste haartjes weg te kunnen trekken.

Alle bovenstaande producten vind je in de gifset en daarbij komt ook nog een leuk make-up tasje waar je deze tools in kunt doen, maar ook gewoon je make-uppies mee kunt nemen in je tas.

CADEAUTIP: CELEBRATION EYES
CADEAUTIP: CELEBRATION EYES
CADEAUTIP: CELEBRATION EYES

REVIEW

CADEAUTIP: CELEBRATION EYES

Superleuk toch? Nog leuker als de producten ook echt zo fijn zijn als er gezegd wordt.
Eerlijk gezegd verwacht ik dit wel van Christian Faye. Want zoals ik het merk ken leveren zij wel degelijk kwaliteit.
To start with:

De tweezer:
Je hebt tweezers en je hebt tweezers. Ik heb regelmatig écht een flut tweezer gekocht die nog geen haartje wegtrekt.
Mijn favoriete tweezer is dan ook de Tweezerman (duh) en tot op heden heb ik nog geen vergelijkbare tweezers gevonden.
De tweezer van Christian Faye doet eerlijk gezegd niet onder. Hij is inderdaad superscherp en pakt echt alle kleine haartjes (en ik heb behoorlijk wat wenkbrauwen hoor, dus een goede tweezer is een MUST). Ik ben er zeer tevreden over.

Een goede tweezer is een must

De eyeliner:
“Voor een dramatic look is deze eyeliner geschikt”. Daar ben ik het niet mee eens. De eyeliner is namelijk heel subtiel. Ik vind hem mooi hoor, absoluut. Maar ik verwachtte echt een super dik gepigmenteerde eyeliner na het horen van het woord ‘dramatic’. En dat is het niet.
Deze eyeliner is geschikt om je oog make-up net dat beetje extra te geven door de shimmer. Voor een feestje maar ook gewoon voor overdag. Ik ben niet blown away door de eyeliner maar ben ook niet diep teleurgesteld.
Als cadeau is het overigens geen verkeerde eyeliner, want ik denk niet dat de meeste vrouwen zitten te wachten op een SUPER dramatic eyeliner.

De meeste vrouwen zitten niet te wachten op een super dramatic eyeliner

De Mascara:
Tot slot de mascara. Hier verwachtte ik best veel van. Aangezien het merk echt gericht is op oog- en brow make-up.
Ze zou volume en lengte geven, en dat doet het! Mijn wimpers zijn in ieder geval echt langer met de mascara op.
De mascara is lekker zwart en heeft na 1 a 2 laagjes in principe al genoeg. De goudkleurige tube vind ik trouwens fantastisch. Dat straalt echt dat luxe en ‘celebration’ uit. Yes, mascara passed the test.

CADEAUTIP: CELEBRATION EYES
CADEAUTIP: CELEBRATION EYES

Hierboven zie je twee foto’s. De eerste foto is zonder mascara en op de tweede foto draag ik de mascara.
Op beide foto’s heb ik de eyeliner op en heb ik mijn wenkbrauwen geplukt met de tweezer. Ook de brows zijn gedaan met een Christian Faye product. Namelijke de Dip Pomade.

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Christian Faye zijn verkrijgbaar op de website van Bransus. Ook kan je ervoor terecht bij de Ici Paris XL. Als je bijvoorbeeld niet de goede kleur weet, dan kun je beter even langs de Ici gaan. Dan kom je sowieso thuis met de goede kleur.
Of de giftset ook verkrijgbaar is bij Ici, dat weet ik niet. Maar sowieso op de webshop van Bransus voor €24,95.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May