Hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad? We beginnen deze maandag natuurlijk weer met een make-up look. Een warm nude look deze keer. Want as you all know, ik ben van de zachte kleurtjes en niet van de heftige looks. Eerlijk gezegd omdat ik het nogal tricky vind om te doen. Ik ben geen make-up artist dus ik waan me even veilig πŸ˜‰
Hopelijk geeft het jullie wat inspiratie. In het artikel vind je meerdere foto’s en de gebruikte producten.Β 

WARM NUDE

MAKE-UP MONDAY: WARM NUDE

OkΓ©, wat heb ik precies gedaan? Ik heb een look gemaakt die prima overdag gedragen kan worden maar ook op een feestje. Ik gebruikte warme kleuren zoals oranje/bruin en nude kleurtjes om het gezicht wat meer warmte te geven. Mag wel, want ik ben een partij bleek deze winter. Geen zonnebankjes meer..
Benieuwd naar de gebruikte producten? Die vind je hieronder! Enjoy!

MAKE-UP MONDAY: WARM NUDE
MAKE-UP MONDAY: WARM NUDE

GEZICHT:

 • Foundation: Bobbi Brown, Longwear even finish
 • Concealer: Bobbi Brown, Intensive skin serum concealer
 • Bronzer: Bobbi Brown Bronzer medium
 • Highlighter: Laura Mercier, Fall in love face illuminator
 • Blush: Clinique, Blushing blush innocent peach

BROWS:

 • Christian Faye: Dip Brow Pomade

OGEN:

 • Oogschaduw: Flawless palette 2, Make-up Revolution
 • Lashes: Lashqueen, Nora
 • Black eyeliner by Lookx

LIPPEN:

 • Primark lipliner
 • Bobbi Brown art stick: Bare
May