Ik heb nog niet vaak een bodylotion meer dan twee keer gekocht. Ik vind het leuk om veel verschillende geuren en merken te proberen. De Douglas Bodylotion daar was ik ook wel nieuwsgierig naar. Douglas heeft namelijk een groot assortiment van hun eigen merk. En daar vond ik deze twee flessen. Benieuwd? Lees dan verder. 

DOUGLAS EIGEN MERK

Wisten jullie al dat Douglas eigen merk gewoon dierproefvrij is? Helemaal? En dat ze echt heel veel hebben?
Zo kun je heel veel en allerlei soorten make-up vinden van het merk Douglas (en goede kwaliteit!), skincare voor het gezicht en voor het lichaam en zelfs allerlei fijne ‘spa’ producten uit de gelijknamige lijn.
De eigen lijn is natuurlijk niet heel duur. Echt budget vind ik het ook niet maar de prijs is echt prima te doen.

Ik koos voor de bodylotions uit de eigen lijn. De uitstraling is redelijk simpel met wél erg mooie zachte kleurtjes. Ik ging voor de ‘Cotton Tender’ Bodylotion en de ‘Rice’. Twee geurtjes die me lekker leken. Namelijk zachte geurtjes en daar houd ik van.

BODYLOTION

REVIEW: DOUGLAS BODYLOTION

Like I said, de lotions komen in een simpel uitziende fles van 200ml en kosten €9,99 per stuk maar zijn regelmatig in de aanbieding voor de helft van de prijs. Dus je hebt kans dat je geluk hebt.

Geef mij maar een pompje

De dop heeft een soort draaisysteem. Als je de dop draait dan gaat deze wat omhoog waardoor je de bodylotion eruit kunt spuiten zeg maar. Ik vind het zelf niet erg fijn. Onhygiënisch ook een beetje als mijn smetvrees gaat spreken. Want er blijft altijd wat in het gaatje achter wat uiteindelijk hard wordt. Geef mij maar een pompje, dat vind ik veel prettiger in gebruik.

De Tender Cotton fles is wit en heeft verder precies hetzelfde uiterlijk als de roze. Hij ruikt erg neutraal en zacht. Denk aan een lichte ‘net gewassen kleding’ geur. Lekker! Helaas blijft het niet heel erg lang hangen bij mij. Maar de geur is wel écht mega lekker wanneer ik het aanbreng.
De lotion trekt snel in en hydrateert mijn huid prima. Zeker nu in de winter, met mijn witte schilfer benen, merk ik dat het haar werk gewoon doet.

De Rice fles is roze en is exact dezelfde formule als de ander. Alleen heeft het een andere geur. Ik vind deze toch net iets lekkerder ruiken en het blijft ook wat langer hangen. De geur is ook iets sterker maar toch heel zacht.
Rice geuren vind ik altijd erg fijn. Juist omdat ze zo zacht zijn maar wel weer sterk ruiken. Snap je wat ik bedoel? Haha.

REVIEW: DOUGLAS BODYLOTION
REVIEW: DOUGLAS BODYLOTION

De geuren vind ik allebei lekkerder hoewel de roze toch wat langer blijft hangen.
Of ik ze nogmaals zou kopen? Ja. Het is niet mijn lievelings-bodylotion maar ze zijn wel erg lekker in gebruik.
Ook voor de zomer omdat ze zo snel intrekken en licht aanvoelen.
Beide zijn uiteraard te koop bij Douglas en in de online webshop van Douglas.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May