De mensen die mij op Snapchat volgen hebben mij iedere dag braaf de adventskalenders van Clinique en L’Occitane zien uitpakken.
Ben je nu benieuwd wat er in totaal in de kalenders zat? Of heb je mij niet op Snapchat en wil je toch zien wat ik iedere dag in een vakje vond? In dit artikel laat ik het allemaal zien 🙂 

CLINIQUE ADVENTKALENDER!

Clinique adventskalenders

De Clinique Adventskalender daar was ik het meest nieuwsgierig naar. Juist omdat er van alles in kon zitten. Van skincare tot make-up. En dat klopte. Er zat van beide in! Superleuk.
Ik vond bijvoorbeeld de Chubby stick, een lipstick en wimperkrultang. Maar ook parfum, face cleansers, lotions, crèmes en oogmake-up remover. Er zat zelfs een crème in voor mijn vriend. 1 mannen product. Ook leuk!
Zie hieronder alle producten. Voor een groter beeld moet je even op de foto klikken.

DEEL 1

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

DEEL 2

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

L'OCCITANE ADVENTSKALENDER

L'OCCITANE ADVENT KALENDER!

Naar de L’occitane adventskalender was ik natuurlijk ook heel benieuwd. Die lag al 2.5 maanden op mij te wachten om geopend te worden.
Hierin vond ik heel veel skincare producten zoals douchegels, douche olie, bodylotions. Maar ook parfum en een pillowspray (die overigens écht superlekker is). Oh, ook nog een voetencrème en een gezichtscrème.
En heel veel handcrème 😉 Nou kijk zelf maar even hier beneden.
Ook hier: voor groter beeld klik je op de foto zelf.

DEEL 1

TOTALE INHOUD ADVENTSKALENDERS

DEEL 2

TOTALE INHOUD ADVENTSKALENDERS

DAG 2016, HOI 2017

Zoals je kunt zien zijn de foto’s op verschillende momenten genomen (sorry voor de niet zo professionele verschillende foto’s haha). Soms wilt het licht niet altijd meewerken in de winter en kan een lamp het ook niet helemaal oplossen.

Anyway, dat waren dus de adventskalenders. Ik vond het toch wel erg jammer dat ik het laatste vakje had geopend. Ik kreeg toch iedere dag weer een soort cadeautje.
Ben je nu benieuwd naar meer voorproefjes en unboxing video’s? Dan kun je me volgen op snapchat: May-Cate.
Hierin laat ik (bijna) ieder product zien dat ik van plan ben om te reviewen. Dus dan loop je al een beetje voor.
Ook vind je hier een klein beetje van mijn eigen leventje. Niet dat dat nu zo interessant is hoor, maar ik vind het leuk als je me volgt!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May