Yay! De voorjaarscollecties beginnen te komen! Mooie nieuwe kleurtjes en producten.
Twee weken geleden was ik bij de lancering van de voorjaarscollectie 2017 van Clarins voor bloggers. En in dit artikel vind je de gehele nieuwe collectie én laat ik in een video zien hoe ik de make-up heb gebruikt en wat voor look ik ermee heb gemaakt. 

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

CLARINS SPRING 2017

18 januari mocht ik bij de lancering aanwezig zijn van de voorjaarscollectie van Clarins. De skylounge in het Double tree by Hilton was afgehuurd en tijdens de demonstratie van visagist Simone Colombo hebben we kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes en kregen we natuurlijk een goodiebag mee naar huis met alle nieuwe producten die we gezien hadden die dag.
In dit artikel vind je video én alle informatie over de producten. Enjoy!

VIDEO

LOOK

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

CLARINS PORES & MATITÉ KIT

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Dit product is echt een lifesaver! En ik heb het nog nooit eerder gezien in deze combinatie.
Het is een transparante poeder die de huid matteert en eronder vind je de blotting papers. Deze papiertjes zijn vergelijkbaar met vloeipapiertjes qua look en gebruik je om het overtollige vet van de huid te ‘deppen’ (op onderstaande foto zie je het vet wat alleen al van mijn neus komt, schrikbarend!)

Schrikbarend hoeveel overtollig vet er van je gezicht komt!

Heel handig dus voor on the go en als je opeens een glimmende T-zone spot. Na de doekjes gebruik je de matte poeder om de huid mat te maken én te houden.
Deze kit is verkrijgbaar voor rond de €45.

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

CONTOUR PALETTE

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Het contour palette heeft 3 verschillende kleuren. Namelijk een highlighter, een contouring poeder en een blush. Handig, want zo heb je alles in 1 én heeft het ideale formaat om mee te nemen in je tas.
De poeders zijn goed gepigmenteerd dus doe voorzichtig met aanbrengen, zeker met de contour. Simone Colombo noemt dit palette overigens graag de ‘softour’. Kim K. contouring is trouwens ook niet meer van 2017..
Het palette koop je voor €49.

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

MASCARA

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Vervolgens door naar de mascara. Ik weet niet zeker of deze in de nieuwe voorjaarscollectie zit of dat dit al een bestaand product was maar hij zat in de goodiebag. En je hebt hem natuurlijk nodig voor je look.
Het is de ‘Black be Long’ mascara en belooft je wimpers lengte te geven en zelfs langer te maken. Na 4 weken gebruik belooft het je wimpers met 1.1 mm langer gemaakt te hebben. Ben benieuwd! Verkrijgbaar voor €28,95.

PALETTE 4 COULEURS

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Dit palette zit zeker in de nieuwe collectie. Het is de 05 smoky en kost €47.50. De kleuren zijn houtskooltinten en zijn verrijkt met minerale pigmenten om de structuur intenser te maken.
Verder zit er een formule in dat carnauba poeder wax bevat voor het bieden van comfort. De kleuren kunnen op vochtige of droge oogleden worden gebruikt. Als je een intensere look wilt en de kleuren meer omhoog wilt halen dan kun je het palette vochtig gebruiken. Voor een casual look gebruik je het droog. Zelf heb ik de kleuren droog gebruikt. De pigmentatie is sterk maar bij het aanbrengen op mijn oog valt het mee. Wat het aanbrengen weer makkelijker maakt want hierdoor is niet ineens je oog helemaal zwart. Je kunt het mooi opbouwen.

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

OOGSCHADUW OMBRE

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Dit is mijn favoriet! Voordat ik hem had uitgeprobeerd al. Die kleur!!!
Het is de Ombre Iridiscente in de kleur 09 silver rose en verkrijgbaar voor €25. Het is een poeder met een crème-achtig gevoel. De matterende bamboe poeder die erin zit zorgt voor een langdurige fixatie.
Deze oogschaduw is SUPER hoog gepigmenteerd en geeft een prachtige shimmer. Ik ben helemaal fan! Je kunt het op zich gebruiken maar ook in combinatie met wat matte oogschaduw zoals ik heb gedaan.

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

STYLO PEN

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Dit is toch leuk! Ik heb dit nog nooit eerder in een make-up product gezien en snap niet waarom. Want het is zó makkelijk. Zeker om mee te nemen of als je op vakantie gaat.
Kennen jullie de pennen van vroeger nog? Met 4 verschillende kleurtjes? Nu, dit is hetzelfde alleen dan met eyeliners en een lip product. Geniaal!
Er zitten dus 4 verschillende pennen in. 3 voor de ogen (blauw, bruin en zwart) en 1 voor de lippen (nude kleur). De potloden gaan met een automatisch kliksysteem naar beneden (zoals een vulpotlood) en hebben een fijne structuur. Lekker zacht. Ook die voor de lippen voelt lekker zacht en gehydrateerd aan na het aanbrengen maar heeft een mooie matte finish!

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO
VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

LIPSTICK

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

Tot slot uit de nieuwe collectie de Joli Rouge Brilliant voor €25. Verkrijgbaar in drie kleuren. Ik heb de kleur 33 soft plum. Een mooie intense roze/rode kleur. Ik had liever de nude kleur gehad (sorry ik ben echt van de nude kleurtjes). Maar daarbuiten is deze lipstick ook erg mooi hoor.
De lipstick heeft een intense glans en de lippen worden gehydrateerd door de toegevoegde planten, biologische zeekraal, mango olie en pro-ceramiden. De lipstick is langhoudend.

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

VERKRIJGBAARHEID

VOORJAARSCOLLECTIE 2017 CLARINS MAKE-UP + VIDEO

De gehele nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf 1 februari (woensdag dus al!) bij Ici Paris XL en bij Douglas. Je kunt de producten online kopen maar als je ze wilt zien dan kun je natuurlijk even de winkel binnenlopen. Er zijn regelmatig Clarins make-up experts aanwezig bij de Ici Paris.

Wat vind jij van de nieuwe collectie? En wat lijkt jou het leukste product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May