De Jouer lippies zie ik vaak voorbij komen en ze zien er altijd prachtig uit. Tijd dus om ze zelf eens te proberen. Ik heb de kleurtjes die ik mooi vind uitgekozen en dat zijn Melon en Praline. Een matte en een metallic liquid lipstick. Mijn mening én de swatches vind je in dit artikel. Enjoy! 

JOUER

Jouer is een cosmetica merk die vooral bekend staat om de lippies. Zo ook de liptoppers (ook die heb ik en een review volgt snel).
Jouer spreek je uit als zjoe-ey zeg maar. Want het is een frans woord en betekent ‘Let’s play’. Leuk bedacht trouwens. De producten hebben allemaal ingredienten die naast het mooi maken, ook de huid verzorgt. Aldus Jouer: “Beauty with skincare included” – Jouercosmetics.com

Jouer is een frans woord en betekent: ‘Let’s play’

Het merk heeft een ruim assortiment, denk aan lipsticks, gezichtsmake-up, oogschaduw maar ook echt skincare producten zoals gezichtsolie. Waar ik trouwens ook wel erg benieuwd naar ben.
Anyways, let’s start with the lippies. Want deze zouden echt een musthave moeten zijn. Vind ik dat ook?

LONG WEAR LIP CRÈME

JOUER LIPPIES

Oke we beginnen maar met de beschrijving van de lippies. Officieel heten ze de ‘Long-Wear Lip Crème Liquid Lipstick’ en kosten ze rond de €18 (15 Britse pond).
Deze collectie lipsticks is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren van mega nude naar redelijk fel.
Verder belooft Jouer dat de lippies gewichtloos zijn, de lippen niet uitdroogt en langhoudend zijn. De finish is overigens niet altijd hetzelfde. Er zijn matte finishes, shimmery en metallics. Zelf heb ik de Melon en de Praline. De Melon is echt een matte finish en de Praline een metallic.

MELON & PRALINE

JOUER LIPPIES

Door naar de review. First of all ik vind ze erg fijn aanbrengen. Ik vind persoonlijk liquid lipsticks altijd een beetje lastig aanbrengen. Soms zit er weer net teveel op mijn kwastje waardoor ik een rare dikke lijn rond mijn lippen heb, en wanneer ik dat probeer te corrigeren zit het boven mijn lip.. Allright. We moeten de liquid lipsticks dus met enige voorzichtigheid aanbrengen.
De structuur van de Jouer lippies vind ik zelf erg fijn. Ze zijn niet te dik en niet te dun en brengen daarom heel precies aan.
De lippies drogen niet zo erg snel dus moet ik een minuut of 3 met mijn mond half open wachten tot het droog is. Redelijk irritant maar goed, wie mooi wilt zijn…

Wie mooi wilt zijn moet geduld hebben

Wanneer ze eenmaal zijn opgedroogd zijn ze wel prachtig mat (de matte dan) en blijft deze ook echt heel lang zitten, ook met drinken. Na een uur of 3 a 4 is het wel tijd om ze bij te werken en na het eten doe ik het toch ook altijd even voor de mooi.
De metallic one blijft ook erg lang zitten en heeft een prachtige metallic finish. Zoals ik had verwacht en gehoopt. Ook is de lipstick mat waardoor het op zijn plek blijft zitten. Fijn!
Oh, en ze drogen inderdaad mijn lippen niet uit. Geen velletjes!

PRALINE

JOUER LIPPIES

SWATCHES

JOUER LIPPIES

MELON

JOUER LIPPIES

VERKRIJGBAARHEID

JOUER LIPPIES

Sorry, ik moet jullie teleurstellen. Ze zijn niet heel gemakkelijk te verkrijgen. Of nou ja, niet in Nederland in ieder geval.
Je kunt de lippies én andere make-up van het merk kopen bij Cult Beauty. Een Engelse webshop waar je dus een creditcard of Paypal voor nodig hebt.
Voordeel is wel dat je geen invoerkosten hoeft te betalen, zoals je dit wel moet doen met bestellingen uit Amerika. Mijn pakketje was ook binnen 7 dagen binnen, lekker snel dus.

Kende jij dit merk al? En wat is jouw favoriete product van het merk?

May