Cruelty free lashes, ik hou ervan! Rimoré is een nieuw merk wimpers en komt gewoon uit Nederland. Ik laat jullie vandaag de wimpers zien en heb er een quick look mee gemaakt. Want ik ben fan van de lashes!

RIMORÉ

RIMORÉ LASHES

Rimoré is een hagelnieuw wimper merk in Nederland. In 2017 ook pas begonnen en ik moet zeggen dat ik erg benieuwd was naar de lashes. Ten eerste zijn ze volledig cruelty free (geen mink) en op de foto zagen ze er echt heel natuurlijk uit.
Rimoré zegt het volgende op haar website:

Hi! We are Rimoré and we want to underline your natural beauty. To achieve this, we offer a first class assortment of affordable, high quality and socially responsible beauty products.

We noticed that other companies often charge high prices for beauty products of low quality that were produced under sketchy circumstances. Even though we feel that beauty should be accessible to anyone and never at the expense of others. That’s why we decided to take matters into our own hands. – Rimore.nl

Ik mocht de lashes ‘Scarlett’ uitproberen en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vin  én laat ik de look zien die ik gemaakt heb met de lashes.

LOOK

RIMORÉ LASHES
RIMORÉ LASHES
RIMORÉ LASHES

REVIEW LASHES

RIMORÉ LASHES

Oké, tijd voor de review!
Ik ben sinds enige tijd enorm geïnteresseerd in lashes. En dan eigenlijk het allerliefst mink-free wimpers. Dus cruelty free. De wimpers van Rimoré zijn synthetisch. En als je denkt aan synthetisch dan denk je misschien aan van die glimmende dikke zwarte wimpers. Nee hoor, dat hoeft helemaal niet.
Die van Rimoré zien er ook prachtig uit, geen glans, mooi vol maar erg zacht om te voelen én ik vind ze ook echt prima zitten. Ik voel ze niet.
Ik heb ze aangebracht met de lijm van DUO zoals je ziet in de video. Ik heb ze wel wat moeten bijknippen omdat ze iets te lang waren voor mijn ogen. Dit moet vrijwel 90% van de dames hoor. Ik adviseer je dit wel even te doen want ander is het echt een raar gezicht…

Als ik kijk naar de kwaliteit vind ik dat ze echt top zijn, zeker voor de prijs (€14,99) en vaak hebben ze ook sale. Dus houdt het even in de gaten.

RIMORÉ LASHES

Ze zijn ten eerste dus zacht, gaan vaker dan 20 keer mee (heb ik zelf nog niet ondervonden want ik heb ze nu een keer of 3 keer gedragen) en zien er natuurlijk uit.
Nu heb ik zelf het probleem dat wimpers bij mij nogal afdakken kunnen worden (too much) en koos ik dus voor Scarlett. Een natuurlijke wimper die langer afloopt naar het uiteinde.
Voor jou zou dit misschien té natuurlijk kunnen zijn maar ze hebben momenteel 7 modellen en ze verkopen wimperlijm. Neem dus even een kijkje op de website van Rimoré!
Happy shopping ♡
Volgende week komt er een video online waarin ik laat zien hoe je wimpers het beste kunt aanbrengen!

Vind jij het belangrijk dat wimpers cruelty free zijn?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May