Big news! 2017 gaat er iets anders uitzien dan je gewend bent. Natuurlijk blijf ik minimaal 5 dagen per week bloggen maar er komt dus ook een nieuw ‘project’ aan. Het bloggen heeft wat verdieping nodig en ik krijg vaak de vraag waarom ik niet begin met YouTube. Dat ben ik dus gaan doen en heb al een aantal leuke ideeën voor 2017 in gedachte. Benieuwd naar wat ik ga doen?
Ik vertel het je in de video die je in dit artikel vindt. Dus kijk snel even verder. 

Ja, ik had al een YouTube kanaal en daar zette ik sporadisch wel eens een video op. Vooral een video waarin ik niet praat, want geloof me, het is nogal awkward om jezelf terug te zien…
Maar ik moet er toch even doorheen en we gaan ervoor. Wat je kunt verwachten het komende jaar zie je terug in de video.
Ook stel ik mezelf nog even voor voor de mensen die mij nog niet (zo goed) kennen.
Dus ga lekker zitten en hopelijk vind je deze video leuk. Er komen in ieder geval nog een hoop andere video’s aan!

Voor meer video’s (vlogs, tutorials, reviews en unboxing video’s) kun je je abonneren op mijn kanaal.
O
ok altijd leuk als je een reactie achterlaat.
Mijn goal is om minimaal 1 video per week te uploaden en wie weet, vind ik het zo leuk dat ik het nog vaker ga doen. Dus laat horen wat je graag wilt zien, dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld een Q&A, een bepaalde review of tutorial of meer vlogs over mijn leven/pr evenementen and so on. Laat dus horen wat je graag wilt zien en your wish is my command 😉

Dankjewel!

Wat zou jij graag willen zien in een video in 2017? Dit kun je achterlaten in de comments of onder mijn  video op mijn Youtube kanaal.

May